La Junta de Govern aprova el projecte i el plec de condicions d'obra de reforma i ampliació del camp de Verge de Lluc

RdP

La licitació anterior, aprovada al mes de setembre de 2022, va quedar deserta i s'ha modificat el projecte amb millores tècniques i actualitzacions econòmiques per l'increment de preus dels materials

El projecte contempla una gespa híbrida per a futbol i hoquei, així com una grada per a 120 espectadors i una edificació per a vestidors

Palma, 18 de gener de 2022.- La Junta de Govern ha aprovat avui els plecs per a la contractació de l'obra per a la reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives exteriors de Verge de Lluc i del servei del manteniment de la gespa per un import d'1.407.793 euros. 

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha detallat en roda de premsa que la licitació anterior, aprovada al mes de setembre de 2022, va quedar deserta i s'ha refet el projecte amb millores tècniques i actualitzacions econòmiques per l'increment de preus dels materials. 

En conjunt, el projecte preveu la renovació completa del camp, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i contempla una gespa híbrida més versàtil que permetrà també competicions oficials d'hoquei. Els plecs inclouen un servei de quatre anys de manteniment de la gespa, a més de dos possibles anys addicionals en concepte de millora de les empreses licitants

El regidor, ha posat de relleu la constant col·laboració amb les entitats veïnals, i ha agraït públicament el treball coordinat amb els veïns i clubs per a detectar necessitats i que han facilitat dur a terme millores en el projecte.. 

Al camp de futbol de Verge de Lluc també s'hi instal·larà una grada per a 120 espectadors, xarxes de protecció, quatre torres d'il·luminació amb tecnologia LED, un edifici de vestidors i zones enjardinades. Es milloraran les zones esportives actualment en ús de petanca i pista poliesportiva.

Pel que fa al calendari, Ducrós ha explicat que la previsió és que es publiqui la nova licitació les pròximes setmanes i que tindran una durada de 18 mesos després de l'adjudicació. 

D'altra banda, el regidor també ha recordat que aquesta actuació "es troba dins el Pla de Renovació de les Instal·lacions Esportives Municipals pel qual s'han renovat la gespa i l'equipament de 25 camps des de l'inici de la legislatura, 20 d'ells durant 2022".

Fecha publicació original: 18 de gener de 2023

Data darrera modificació: 18 de gener de 2023