Son Moix es tanca avui per precaució a causa d'un desperfecte a la coberta provocat per les fortes ratxes de vent

son moix

Els Bombers de Palma han assegurat la planxa per a evitar-ne el despreniment.

Com a mesura de prevenció davant l'alerta taronja de l'AEMET també s'han suspès totes les activitats que es realitzen en espais exteriors.

Palma, 17 de gener de 2022. L'Institut Municipal de l'Esport ha decidit tancar provisionalment durant el dia d'avui el Palau Municipal d'Esports de Son Moix per motius de seguretat després de detectar-s'hi un desperfecte a la coberta provocat per les fortes ratxes de vent. 

Els Bombers de Palma han actuat a la zona afectada i han assegurat els elements per a evitar-ne despreniments. Malgrat tot, davant l'estat d'alerta taronja, que es manté en les pròximes hores, la instal·lació romandrà tancada per seguretat i s'espera que demà s'obri amb normalitat.

D'altra banda, també se suspenen els cursets que es duen a terme als espais exteriors municipals, com els de futbol, bàsquet, atletisme, tennis, patinatge o handbol. 

Els abonats usuaris de Son Moix poden utilitzar les 8 piscines i els 4 gimnasos restants de l'Institut Municipal de l'Esport.

Així mateix, l'IME n'està informant aquest matí els usuaris i els cursetistes amb cartells informatius a les instal·lacions, a través del web.

Fecha publicació original: 17 de gener de 2023

Data darrera modificació: 17 de gener de 2023