L'IME arrenca una nova edició de Barridiades aquest dissabte a Verge de Lluc

barridiades

El programa és gratuït i arribarà a dotze barris de Palma durant el primer trimestre de l'any 

El projecte de Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l'esport amb una àmplia proposta d'activitats setmanals

Palma, 3 de gener de 2023.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza una nova edició de Barridiades, amb una nova proposta de dotze jornades que es duran a terme tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma. Aquest programa ludicoesportiu és completament gratuït i començarà aquest dissabte a Verge de Lluc,  a la plaça de l'Església.

Per a aquesta edició, el programa es presenta amb una nova imatge, atractiva i  plena de color, de l'artista Antonio Fernández Coca. Representa una fusió de les activitats dirigides al públic infantil i que inclouen esports com bàsquet, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals. 

A més, els participants rebran un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

El projecte de Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l'esport i fomentar valors com l'esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables. Per a assolir aquests objectius l'IME proposa dotze jornades per al primer trimestre de l'any. 

El mes de gener tindran lloc a les següents dates i barris: el dia 7 a Verge de Lluc, el dia 14 al Camp Redó, el dia 21 a Can Capes i el dia 28 al Coll d'en Rabassa. 

Per al mes de febrer s'han programat també quatre sessions: el dia 4 al Fortí, el dia 11 al Pil·larí, el dia 18 al Rafal Nou i el 25 al Sindicat.  

Durant el mes de març, Barridiades dinamitzarà el dia 4 el Terreno, l'11 el Viver, el 18 la Indioteria, i finalitzarà el seu recorregut trimestral el dia 25 a la Soledat.  

Fecha publicació original: 3 de gener de 2023

Data darrera modificació: 3 de gener de 2023