Més de 200 joves participen a les activitats d'IME als Barris a Can Pastilla

Ime als barris

De 16 a 20 h els participants varen poder gaudir del baptisme de busseig, de l'activitat de frisbee i dels tornejos de rugbi i vòlei platja

Palma 30 de setembre de 2022. L'Institut Municipal de l'Esport va  congregar ahir horabaixa a més de 200 participants a la quarta jornada d'IME als Barris a Can Pastilla; un esdeveniment que va incloure quatre activitats gratuïtes dirigides a joves de 12 a 25 anys per a acostar-los a diferents modalitats esportives d'una manera lúdica i pròxima.

A les 16 h varen començar els tornejos mixts de rugbi platja, 5 contra 5, de la mà de la Federació Balear de Rugbi i el torneig de vòlei platja, 4 contra 4, dirigit per al Federació de Voleibol de les Illes Balears. Dins l'aigua, vuit instructors de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques varen donar a conèixer l'activitat amb un atractiu baptisme de busseig. 

D'altra banda,  els membres de Dimonis Ultimate Frisbee Mallorca  proposaren jocs als joves, que varen poder gaudir amb les activitats de Frisbee de manera lúdica i didàctica. 

En finalitzar, el gerent de l'IME, Rafael Navarro; el president de la FBR, Carlos Castellanos, i la coordinadora de la FVIB, Mar Sánchez, varen  lliurar els trofeus als equips guanyadors  i un bonus de 30 sessions per a les instal·lacions de l'IME a tots els membres del grups classificats. 

En relació amb la classificació de rugbi, l'equip de "Ponent Rojo" va guanyar el torneig, seguit del "Ponent Verde" i del "Toro Gris". Del torneig de Vòlei es va proclamar campió l'equip de "Los Ángeles de Charlie", en segon lloc l'equip de "In-expertos" i en tercera posició l'equip de "Los Pibes".

Tots els joves varen rebre una motxilla per a premiar la seva participació i varen gaudir d'un horabaixa d'esport, música i molt bon ambient, on va destacar el joc net i la il·lusió dels participants.

Fecha publicació original: 30 de setembre de 2022

Data darrera modificació: 30 de setembre de 2022