L'IME embelleix la façana del pavelló de Son Oliva amb una intervenció artística que expressa el moviment de l'esport

Son Oliva

L'artista Durban ha realitzat una seqüència de diverses modalitats esportives connectades visualment a les dues façanes 

Francisco Ducrós: "l'obra és el resultat d'una proposta consensuada amb els clubs i el col·legi on s'han recollit les seves aportacions"

Palma, 1 de juliol de 2022. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha renovat la imatge de les dues façanes del pavelló de Son Oliva amb una intervenció de l'artista Alfredo Durban que expressa el moviment i la dinàmica de l'esport.

L'objectiu de la intervenció és crear un ambient esportiu i atraure el jovent de la barriada amb una imatge actualitzada, a la vegada que representa una atractiva alternativa a les pintades vandàliques que reiteradament reapareixien a la instal·lació. 

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, va informar a totes les entitats usuàries de la instal·lació d'aquesta actuació abans de començar i ha assenyalat que "l'obra és el resultat d'una proposta consensuada amb els clubs i el col·legi on s'han recollit les seves aportacions". 

L'artista ha volgut traslladar el moviment i l'expressió de l'esport amb la representació de diferents moviments de mans dins una seqüència de diverses modalitats esportives connectades visualment a les dues façanes, on l'esforç és el protagonista. 

Fecha publicació original: 1 de juliol de 2022

Data darrera modificació: 1 de juliol de 2022