El TACRC desestima els recursos de la licitació dels camps de futbol i dona llum verda a la renovació de gespa i equipament dels 17 terrenys de joc

Son Fuster 1

Fieldturf Poligras manté així l'adjudicació dels quatre lots de la licitació  per un import total de 3.277.183,53 €.

Francisco Ducrós: "A final d'any s'hauran renovat un total de 26 camps a Palma, una remodelació necessària per a tenir uns terrenys de joc de qualitat per als nostres esportistes".

Palma, 30 de juny de 2022. El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) ha desestimat les al·legacions presentades per dues empreses licitadores per a la renovació de la gespa, els sistemes de reg i l'equipament esportiu de 17 camps de futbol municipals i ratifica l'adjudicació del Consell Rector de l'IME del 5 de maig. 

En concret, la resolució del Tribunal estableix aixecar la suspensió del procediment de contracte. Així, l'empresa Fielturf Poligras, podrà començar la renovació dels 11 camps de futbol 11 i 6 camps de futbol 7, adjudicada per un import de 3.277.183,53 euros. 

Els quatre lots de la licitació inclouen la renovació de la gespa, els sistema de reg i l'equipament esportiu dels següents camps: Sant Jordi, futbol 11; Son Ferriol, futbol 7 i futbol 11; Sant Pere Seminari, futbol 11; El Molinar, futbol 7 i futbol 11; Germans Escalas, futbol 7; El Rafal, futbol 7 i futbol 11; Son Cladera, futbol 11; Son Sardina, futbol 7 i futbol 11; Can Valero, futbol 11; Son Flor, futbol 11; Son Moix, futbol 11; Miquel Nadal, futbol 7 i futbol 11.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha recordat que, en matèria d'inversions als camps, "ja s'han remodelat 7 camps de futbol, s'ha construït el primer camp de rugbi homologat de Balears, s'ha construït un nou camp de futbol 3x3 i també s'inclou al pla d'actuació la renovació de Rudy Fernández i del camp de futbol 7 de Can Valero". 

Ducrós també ha apuntat la importància d'aquest procés, "és una de les adjudicacions més importants dels darrers anys a tot el territori nacional. A final d'any s'hauran renovat un total de 26 camps a Palma, una remodelació necessària per a tenir uns terrenys de joc de qualitat per als nostres esportistes".  

Demà l'equip directiu de l'IME es reunirà amb els clubs per a establir un calendari d'actuacions consensuat per a la planificació dels treballs als 17 camps. El temps estipulat d'execució és de 10 setmanes a partir de la recepció del subministrament. 3.500 esportistes es beneficiaran d'aquesta actuació als camps municipals.

Fecha publicació original: 30 de juny de 2022

Data darrera modificació: 30 de juny de 2022