Palma és protagonista aquest cap de setmana de l'esport nacional

ciclisme rugbi i futbol sala

Germans Escalas acull el Campionat d'Espanya de Rugbi de Seleccions Autonòmiques 7s sub-18.

Son Moix acollirà la meta del Campionat d'Espanya de Ciclisme en Carretera i de la Final de Lliga, que disputarà el Palma Futsal contra el FC Barcelona. 

Francisco Ducrós: "Serà un cap de setmana únic, en què podrem viure de prop tres esdeveniments esportius de màxim nivell, amb esportistes referents de tres modalitats".

Palma, 23 de juny 2022. Aquest cap de setmana Palma serà protagonista de tres grans competicions nacionals de primer nivell. Son Moix serà la seu del Campionat d'Espanya de Ciclisme en Carretera i de la final de la Lliga de Futbol Sala. El tercer gran esdeveniment serà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Rugbi 7s sub-18, que es disputarà a Germans Escalas.  

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l'oportunitat que representa tenir aquestes competicions a Palma per als aficionats i la projecció nacional de la ciutat com a referent esportiu: "serà un cap de setmana únic, en què podrem viure de prop tres esdeveniments esportius de màxim nivell, amb esportistes referents de les tres modalitats", ha assenyalat. 

L'Estadi Son Moix acollirà les metes del Campionat d'Espanya de Ciclisme en Carretera, i al voltant del velòdrom del Palau Municipal d'Esports s'instal·laran els serveis complementaris de la competició. En relació amb les proves de dissabte, la línia elit i sub-23, de Sant Llorenç a Palma, arribarà a les 13 h, i la línia sub-23 masculina de l'horabaixa, de Cala Millor a Palma, a les 20 h. Diumenge es durà a terme la prova d'elit i elit-UCI masculina, des de Cala Millor, que arribarà a l'Estadi de Son Moix a les 13.40 h (llibre de ruta: https://bit.ly/3tF33Cj).

D'altra banda, el Palma Futsal té una cita històrica dissabte a les 20.45 h a la pista del Palau Municipal d'Esports de Son Moix.  L'equip s'enfrontarà a la final contra el FC Barcelona, on haurà de remuntar per a jugar el partit decisiu la pròxima setmana. Els assistents podran viure de prop aquesta final i animar els jugadors amb la força de la seva fidel afició.

També Germans Escalas serà l'epicentre del rugbi nacional, 250 esportistes i tècnics de set comunitats autònomes participaran al Campionat de Espanya de Rugbi de Seleccions Autonòmiques 7s sub-18. Aquest esdeveniment és gratuït i es durà a terme dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 9 a 15.30 h. 

Recomanacions per les restriccions de trànsit

Amb motiu de l'itinerari del Campionat d'Espanya de Ciclisme en Carretera es produiran talls de trànsit, d'accés i d'estacionament al camí dels Reis, a Establiments, Son Roca, la Vileta, Son Rapinya, Son Flor, Son Serra, Son Ximelis i Son Vida.

Per aquest motiu i, per la coincidència amb la Final de Lliga del Palma Futsal, l'IME vol traslladar unes recomanacions als usuaris i assistents al partit, com venir-hi amb antelació i gaudir de la zona Fun a Son Moix, aparcar a les zones de Can Valero i Son Valentí, venir-hi a peu o en transport públic. 

Gràcies a la col·laboració de l'EMT, per a fomentar l'ús del transport públic i afavorir així els desplaçaments, els aficionats del Palma Futsal podran desplaçar-s'hi en la línia 8 gratuïtament, mostrant l'entrada del partit.  

Fecha publicació original: 23 de juny de 2022

Data darrera modificació: 23 de juny de 2022