Més d'un centenar de joves participen a les activitats esportives d'IME als Barris a Son Gotleu

son gotleu

La pl. d'Orson Welles ha acollit amb èxit la proposta de l'IME: el Torneig de Futbol 3x3 Dimonió Cup, a càrrec de la Fundació Reial Mallorca, la pista americana de la mà de l'Sporting Club Son Gotleu, dues sessions de zumba amb César Moquete,  així com diverses activitats de vòlei

Un total de 12 equips s'han donat cita aquest horabaixa al torneig 3x3  amb la participació del jugador del RCD Mallorca, Martin Valjent

Els equips de Black Panther i Àfrica United, s'han proclamat campions del torneig, Los Banderilleros i PSG United han aconseguit el segon lloc de la classificació i Marratxí ha guanyat el premi extraordinari de joc net.

Palma, 21 d'abril. La tercera jornada del programa "IME als barris" ha congregat aquest horabaixa a més d'un centenar de joves a la pl. d'Orson Welles; que han participat a les quatre activitats gratuïtes organitzades per l'Institut Municipal de l'Esport.

A les 17.30 h ha començat el Torneig de Futbol 3x3 Dimonió Cup, a càrrec de la Fundació Reial Mallorca, amb la participació del jugador Martin Valjent. Els 12 equips inscrits, masculins, femenins o mixtes, han disputat els partits de 6 minuts en dues categories: júnior, de 13 a 16 anys, i sènior, de 17 a 25 anys.

César Moquete ha posat ritme, música i ball a l'escenari central amb dues sessions de zumba. Paral·lelament, s'ha dut a terme una activitat d'obstacles a la pista americana de la mà de l'Sporting Club Son Gotleu, així com activitats de vòlei.

En finalitzar, s'ha atorgat un premi als dos equips amb més puntuació de cada categoria. Els equips de Black Panther i Àfrica United s'han proclamat guanyadors i els equips de Los Banderilleros i PSG United han aconseguit el segon lloc de la classificació. També s'ha lliurat un premi extraordinari de joc net que ha estat per a l'equip de Marratxí. 

Els guanyadors del torneig 3x3 han rebut un abonament de l'IME per a cada membre de l'equip, un val de Decathlon i una entrada per al partit contra el Granada del pròxim 8 de maig. Tots els participants han tingut obsequis de l'IME i de la Fundació Reial Mallorca.

Esportistes i públic han gaudit de la jornada durant més de tres hores a la que hi han assistit el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, el CEO de negoci del RCD Mallorca, Alfonso Díaz i membres de la directiva del club.

Fecha publicació original: 21 d'abril de 2022

Data darrera modificació: 22 d'abril de 2022