La Cursa Infantil de Reis es cancel·la avui a causa de la pluja

Cursa

500 infants estan inscrits a les diferents categories 

Palma, 5 de gener de 2022.- la dotzena edició de la Cursa Infantil de Reis s'ha hagut de cancel·lar avui per raons meteorològiques. A causa de la pluja i de l'estat del paviment l'equip tècnic, en conformitat amb l'organització, ha decidit cancel·lar la carrera, per a garantir la seguretat dels participants. L'IME estudia la possibilitat de poder realitzar-la a una altra data durant aquest any. 

500 infants, d'entre zero i dotze anys, estan inscrits per a participar a la prova del parc de les Estacions. Enguany, a causa de la situació sanitària s'havia reduït un 50% el nombre de participants en relació amb edicions anteriors i  s'havien completat les places a la plataforma d'inscripcions. També s'havia ampliat el nombre de sortides per categories.

L'Institut Municipal de l'Esport ha informat les persones inscrites de la cancel·lació de la carrera mitjançant el correu electrònic de la plataforma d'inscripcions.

Un any més, l'IME agraeix el suport de les empreses i les entitats col·laboradores a l'esdeveniment: Escoleta Asima, El Corte Inglés, Los 40 Mallorca Classic, Quely i MercaPalma.

Fecha publicació original: 5 de gener de 2022

Data darrera modificació: 5 de gener de 2022