Germans Escalas acull la primera jornada de les Festes Aquàtiques de Nadal

Festa Germans Escalas

L'activitat ha estat gratuïta i s'emmarca dins el programa de Nadal de l'Ajuntament de Palma

El 2 de gener es durà a terme la segona jornada a la piscina de Son Moix

Palma, 19 de desembre de 2021. La piscina de Germans Escalas ha acollit aquest matí la primera jornada de les dues Festes Aquàtiques que l'Institut Municipal de l'Esport organitza dins el programa de Nadal de l'Ajuntament de Palma. 

Després d'un any d'interrupció, l'IME ha tornat a posar en marxa aquest esdeveniment lúdic i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines del poliesportiu municipal. Des dels més petits als més grans han gaudit d'aquesta festa amb una proposta de jocs aquàtics, un gran circuit d'inflables, tobogans, espais d'equilibri i obstacles. 

Aquesta sisena edició ha comptat amb la participació de 150 persones, que hi han assistit en tres torns amb reserva prèvia, a les 10.30, 11.30 i 12.30 h. Enguany s'hi ha limitat el nombre de participants, com a mesura de prevenció, i s'han completat les places ofertes a la plataforma d'inscripcions. 

El 2 de gener el Palau Municipal d'Esports Son Moix acollirà la segona, i darrera, jornada de les Festes Aquàtiques. També serà un esdeveniment completament gratuït i oferirà activitats per a totes les edats. 

Les inscripcions s'obriran aquest dimarts, 21 de desembre, a l a plataforma sportmaniacsbaleares.com L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, i ha reforçat l'organització amb monitors i un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Fecha publicació original: 20 de desembre de 2021

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2021