L'IME obre el Velòdrom de Son Moix a la ciutadania els matins, per a ús lliure i gratuït

velòdrom

A partir del 4 d'octubre s'obrirà l'ús de la pista d'atletisme "Mateo Domínguez" entre setmana fins a les 16 h;  els dilluns, dimarts i dijous s'obrirà a les 8.30 h; els dimecres a les 11 h i, els divendres, a les 12.30 h

La pista de ciclisme s'obrirà per a ciclistes i triatletes, amb llicència federativa, els dimecres de 9 a 11 h, i comptarà amb el suport d'un tècnic de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.   

Palma, 27 de setembre de 2021. El regidor d'Esports, Francisco Ducrós; acompanyat del president de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears, Biel Gili, i del president de la Federació de Ciclisme, Fernando Gilet, ha anunciat avui l'obertura del Velòdrom de Son Moix, que inclou instal·lació de ciclisme i d'atletisme, per a ús lliure i gratuït durant els matins, excepte els dies festius. Una iniciativa que neix a la Setmana Europea de l'Esport per tal de promoure l'exercici i combatre el sedentarisme de la població. 

Ducrós ha explicat que, a partir de dia 4 d'octubre, "la ciutadania tindrà un nou espai municipal obert amb l'objectiu de facilitar la pràctica esportiva i fomentar l'activitat física; alhora s'amplia l'eficiència i el rendiment de la pista, ampliant així l'oferta esportiva".   

Així, l'IME obrirà l'ús de la pista d'atletisme "Mateo Domínguez" entre setmana fins a les 16 h;  els dilluns, dimarts i dijous s'obrirà a les 8.30 h; els dimecres, a les 11 h i, els divendres, a les 12.30 h, mentre no hi hagi ocupació.

Gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, la pista de ciclisme s'obrirà per als ciclistes i triatletes, amb llicència federativa, els dimecres de 9 a 11 h, amb reserva prèvia a través del correu electrònic info@webfcib.es. La Federació aportarà suport tècnic d'assessorament i supervisió durant les dues hores de portes obertes a la instal·lació. 

Gili ha valorat molt positivament la iniciativa de l'IME per a impulsar l'activitat esportiva a Palma i ha agraït "el treball conjunt i la línia continuista de projectes presents i futurs com el circuit de cros o la pista d'atletisme de 400 m perquè Palma sigui una ciutat de referència a nivell autonòmic i nacional", ha explicat.

Per la seva banda, Gilet, també ha manifestat la seva satisfacció per a aquesta proposta que ha estat una demanda històrica "és un gran dia per al ciclisme, és una porta oberta al creixement d'aquest esport, perquè ens ofereix la possibilitat d'atreure a molts més practicants i continuar creixent a Palma".

Cal recordar que el Velòdrom va ser inaugurat l'any 1987, i es va reformar l'any 2019. 

Fecha publicació original: 27 de setembre de 2021

Imatges

Data darrera modificació: 14 d'octubre de 2021