A partir del 23 de febrer les persones abonades a l'IME podran utilitzar les piscines municipals sense límit de temps

16 de febrer

Palma 22 de febrer.  A partir del dia 23 de febrer les persones abonades a l'IME podran utilitzar les piscines sense límit de temps.  Així mateix, se suprimeixen els torns per a accedir-hi fins arribar a l'ocupació permesa, amb un màxim de dues persones per carril.  Les persones majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència entre les 8 i les 10 h, així com per a escollir carril en cas de confluència amb altres usuaris.

Fins l'1 de març, inclòs, es manté la resta de la normativa per a la utilització de les instal·lacions:

En compliment de la normativa, els vestidors i les dutxes de l'interior es mantindran tancats. Es recomana dur el banyador posat i es disposaran cadires i bancs a la platja de piscina per a facilitar el canvi.

D'altra banda, s'han hagut d'adaptar temporalment els horaris per a no superar l'ocupació permesa per coincidència de l'activitat federada amb l'activitat esportiva d'ús lliure. Així, les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S'Estel mantindran el seu horari habitual, Son Moix i Rudy Fernández obriran de dilluns a divendres fins a les 15 h, dissabtes de 15 a 21.30 h (Rudy Fernández de 8 a 21.30 h) i diumenges de 8 a 14.30 h, mentre que Xavi Torres obrirà dilluns i dimecres de 8 a 21.30 h, dimarts de 15 a 21.30 h, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 h.

Durant aquesta fase els gimnasos d'abonats es mantindran tancats i no es reactivaran els cursets ni les activitats dirigides de l'interior dels poliesportius

Com a conseqüència de la limitació d'ocupació, durant aquest període no es tramitaran renovacions o noves altes d'abonaments, bons ni accessos d'un dia.

Fecha publicació original: 22 de febrer de 2021

Data darrera modificació: 22 de febrer de 2021