La pista de Germans Escalas es prepara per a acollir l'operatiu de vacunació massiva del covid

Germans Escalas vacunació

Els clubs amb reserva d'espai s'estan reubicant a poliesportius i pavellons de Palma  

Palma, 18 de febrer de 2021. Avui s'ha començat la instal·lació de mampares i equipament a la pista de Germans Escalas per al procés de vacunació massiva del covid-19 de la Conselleria de Salut.

Per a poder acollir aquest operatiu de contenció de la pandèmia s'han ofert espais alternatius als clubs de vòlei, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis de taula i bàdminton que entrenen habitualment a la instal·lació. Els entrenaments es reubicaran al pavellons municipals David Muntaner, Son Oliva i Francesc de Borja Moll, a la pista de S'Estel i també al poliesportiu Sant Ferran, gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca.  

L'IME vol agrair l'esforç i la col·laboració dels clubs i de les entitats usuàries per a adaptar els seus entrenaments a aquesta situació temporal.  

Les instal·lacions esportives han estat un espai de suport al servei de les necessitats socials i sanitàries derivades de la pandèmia. Durant l'estat d'alerta Son Moix va acollir a la pista persones sense recursos. Germans Escalas es va convertir en un punt de cribatge massiu el mes de desembre i ara, una vegada més, obre les seves portes al procés de vacunació.   

Fecha publicació original: 18 de febrer de 2021

Data darrera modificació: 18 de febrer de 2021