El programa Palmadona, candidat als Premis Iberdrola SuperA

Palmadona Taula rodona 2018

Al llarg de les 5 edicions de Palmadona,  l'IME ha organitzat un total de 51  d'esdeveniments i actes gratuïts dedicats a dona i esport.

Francisco Ducrós: "Aquesta convocatòria suposa una motivació per a clubs, federacions, institucions i entitats per a desenvolupar projectes dirigits a impulsar l'esport femení".

Palma, 7 de setembre de 2020. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha presentat la seva candidatura als Premis Iberdrola SuperA 2020, pel programa Palmadona, de Dona i esport. Concretament opta a la convocatòria de la categoria Difusió, que premia els projectes o els programes que siguin referència en la difusió de l'esport practicat per dones i que contribueixen a transmetre la importància del paper d'aquestes en l'esport i la societat.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat la importància d'iniciatives que fomentin la igualtat al món de l'esport; "aquesta convocatòria és una motivació per a clubs, federacions, institucions i entitats per a desenvolupar projectes dirigits a impulsar l'esport femení", ha dit.

Cal recordar que Palmadona va néixer l'any 2016 amb l'objectiu de posar en valor, visibilitzar i homenatjar l'important paper que desenvolupa la dona a l'esport, i donar-hi suport. Al llarg de les seves 5 edicions ha aconseguit consolidar una àmplia proposta d'activitats que recull esdeveniments esportius,exhibicions, competicions, homenatges, curses, conferències, presentacions, taules rodones, ponències i tallers; un total de 51 esdeveniments i actes gratuïts en què la dona és la protagonista.

Des dels seus inicis, ha comptat amb el suport i la col·laboració de nombroses esportistes palmesanes i de més de 150 empreses, entitats, clubs i federacions, que han donat suport a la iniciativa.

Fecha publicació original: 7 de setembre de 2020

Data darrera modificació: 7 de setembre de 2020