El Velòdrom de Son Moix acollirà les Nits de Ciclisme en Pista

ciclisme en pista

L'IME i l'FCIB organitzen dues jornades els dies 20 i 28 d'agost

Francisco Ducrós: Amb aquest esdeveniment el Velòdrom de Son Moix reprèn la competició de ciclisme en pista, un esport arrelat a Mallorca, amb una gran història de campions i campiones

L'esdeveniment serà gratuït, amb cabuda limitada a 165 espectadors

Palma, 18 d'agost de 2020. L'Institut Municipal del'Esport i la Federació de Ciclisme de les Illes Balears organitzen les Nits de Ciclisme en Pista a Son Moix, dues jornades gratuïtes que es duran a terme al Velòdrom Municipal de Son Moix demà dijous a les 19 hores i divendres 28 a partir de les 17.30 hores.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha valorat molt positivament l'organització d'aquesta competició, "amb aquest esdeveniment el Velòdrom de Son Moix reprèn la competició de ciclisme en pista, un esport arrelat a Mallorca, amb una gran història de campions i campiones", ha destacat.

L'esdeveniment comptarà amb la participació d'uns 55 esportistes de clubs de l'illa que participaran a les categories femenines i masculines de promeses, principiants, alevins,infantils, cadets, junior, elit, sub 23 i màster 30, 40 i 50.

Al programa de competicions de la Lliga Nacional de Pista s'incorpora el Trofeu IME Ajuntament de Palma per a les categories junior i cadet, amb vuit proves que es disputaran a la jornada del dia 28. Les proves seran puntuables per als Campionats d'Espanya de Tafalla del pròxim mes de setembre.

La normativa de les proves recull les mesures de prevenció de la competició, com l'ús obligatori de mascareta, distància de seguretat, rentada de mans o control de temperatura, entre d'altres. En aquest sentit, també es limita  l'assistència de públic i s'estableix una cabuda màxima de 165 espectadors.

Es donaran cita destacats esportistes balears com les  campiones d'Espanya Fèmines cadet en Òmnium i Madison, Ainhoa Moreno, i Nahiara Monserrat; els subcampions d'Espanya, Jordi Artigues (cadet Òmnium), Marina Garau i Marga Capellà (junior Madison), així com campiones i campions de balears de diferents modalitats. En finalitzar es lliuraran els trofeus i medalles als tres primers classificats de totes les categories.

Fecha publicació original: 18 d'agost de 2020

Data darrera modificació: 20 d'agost de 2020