L'IME ha iniciat el canvi de gespa dels camps de futbol del Coll d'en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real i la Victòria

collerense

La inversió total és de 837.622,22 €.

S'hi substituiran els focus per il·luminació led i es renovaran 26.200 m2 de gespa als 4 camps.

José Hila: "Ens vàrem comprometre amb els clubs de futbol a fer aquesta reforma, tan necessària".

Palma, 9 de juliol de 2020. Les obres de renovació de gespa i il·luminació led dels camps de futbol del Coll d'en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real i la Victòria ja estan en marxa i avancen segons les previsions inicials.

Avui, el batle de Palma, José Hila, ha visitat el camp de futbol del Coll d'en Rabassa, on ha assegurat que "ens vàrem comprometre amb els clubs de futbol a fer aquesta reforma, tan necessària. És una mostra de l'aposta de l'Ajuntament per l'esport i per la millora dels barris de Palma". Hila ha recordat que al camp de l'UD Collerense juguen més de 350 esportistes; entre aquests, els equips femenins, que competeixen al més alt nivell en lligues nacionals. A més, el batle ha fet referència als llocs de feina que generen aquestes obres de reforma.

Segons els terminis d'execució, la gespa estarà instal·lada la darrera setmana de juliol i, seguidament, s'iniciarà la substitució dels focus halogenurs a projectors led en un termini de 4 setmanes.

La inversió per als 4 projectes té un pressupost total de 837.622,22 € i consistirà en la renovació de 26.200 m2 de gespa de darrera generació, mixta de monofilaments nervats i fibril·lats; el canvi del sistema de reg, les porteries, marcadors i banquets, i la substitució dels focus a il·luminació led. Amb aquest canvi d'enllumenat s'emetran aproximadament 45 t de C02 menys per camp, la qual cosa fa un total de 180 t menys a l'any.

A la visita al camp de futbol del Coll d'en Rabassa, també hi han participat el regidor d'Esports, Francisco Ducrós; el president de la Unión Deportiva Collerense, Tolo Verd; membres de l'equip directiu, tècnics de l'IME i membres de la Junta Directiva de l'UD Collerense.

Fecha publicació original: 9 de juliol de 2020

Data darrera modificació: 10 de juliol de 2020