Més de 2.200 cursetistes arranquen avui les activitats a les instal·lacions de l'IME

estiu 2020

S'obren també els gimnasos d'abonats de Son Moix,Germans Escalas, Rudy Fernández i Toni Servera, el parc de Cal·listènia de Son Moix i la pista d'Alexander Fleming

Palma, 1 de juliol de 2020.- Més de 2.200 persones arranquen avui els cursets d'estiu i els cursets d'adults amb continuïtat durant tot l'any, que es varen interrompre al mes de març com a conseqüència de l'alerta sanitària, excepte els cursets de son Hugo amb motiu de l'inici de la reforma.   

Per als mesos d'estiu s'han obert activitats de tennis infantil a partir de 5 anys a Son Moix i de natació per a nins i nines de 6 a14 anys a les piscines municipals. Per als adults s'ha posat en marxa una nova proposta d'activitats de fitnes, ioga, taitxi, Fit Dance i d'aiguagim a Son Moix, Germans Escalas i s'Estel, com a alternativa al programa PAD, que es reactivarà amb normalitat al mes de setembre. Les inscripcions per a aquests cursets de juliol i agost es mantenen obertes.

420 infants també han començat avui els campus esportius d'estiu a Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández. De 9 a 14 h els infants realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball i jocs aquàtics, i tenen un servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h  i de 15.30 a 17 h.

Reobren més espais esportius

D'altre banda, avui també s'han obert els gimnasos d'abonats de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Toni Servera, amb protocols específics de prevenció que s'estableixen per a l'ús de les sales,que tindran una cabuda màxima del 75 per cent; així com el parc de Cal·listènia de Son Moix i la pista d'Alexander Fleming.

Fecha publicació original: 1 de juliol de 2020

Data darrera modificació: 1 de juliol de 2020