El parc de la Mar acollirà la primera jornada del programa gratuït "Nordic Walking a la Fresca"

nw 2019

El programa arrancarà el 3 de juliol i consta de sis jornades que es duran a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre

Francisco Ducrós: "Aquest programa d'estiu de marxa nòrdica pretén donar eines i motivar els ciutadans a incorporar una rutina física senzilla, dins un entorn proper, a l'aire lliure i a prop de la mar"

Palma, 26 de juny de 2020. - L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza la cinquena edició de "Nordic Walking a la fresca". El programa d'estiu començarà el proper divendres, 3 de juliol, al parc de la Mar i recull sis jornades gratuïtes d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, dues més que a la darrera edició.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre per la costa i les platges de Palma. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es. 

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat la importància d'adquirir i mantenir hàbits saludables "aquest programa d'estiu de marxa nòrdica pretén donar eines i motivar els ciutadans a incorporar una rutina física senzilla, dins un entorn proper, a l'aire lliure i a prop de la mar", ha dit.

Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s'adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona. Enguany, cada jornada acollirà un màxim de 70 persones, que hauran d'assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se'ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.  

Sis recorreguts per la costa 

Nordic Walking a la Fresca s'ha consolidat al calendari d'activitats d'estiu de Palma, després de quatre edicions anteriors, enguany el programa s'amplia i oferirà sis jornades pels següents indrets de costa: 

· Divendres 3 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar - passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.

· Divendres 17 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí - el Molinar. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

· Divendres 7 d'agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí - el Coll d'en Rabassa. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí

.· Divendres 28 d'agost a les 19.30 h, Sant Joan de Déu - el Carnatge. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.

· Divendres 11 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

· Divendres 25 de setembre a les 19 h, Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

Fecha publicació original: 26 de juny de 2020

Data darrera modificació: 26 de juny de 2020