L'1 de juliol es reactiven els cursets i activitats dirigides de l'IME

FIT DANCE

A partir del 22 de juny s'obre el període d'inscripcions dels cursets d'estiu amb una oferta de més de 1300 places per a infantil i adults

1700 alumnes  reiniciaran les activitats d'adults que es varen interrompre al mes de març

Palma, 19 de juny de 2020.- El pròxim dilluns, 22 de juny, s'obren les inscripcions  per als cursets d'estiu de les instal·lacions de l'IME, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost a Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández, Antoni Servera i S'Estel i durant el mes de juliol a les piscines de Son Roca, Marga Crespí i Xavi Torres.  

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat que "amb el reinici de les activitats es reprèn un servei molt important de l'IME. Obrim més de 1300 places específiques per als cursets d'estiu i 1700 alumnes podran reprendre les activitats de natació, tennis i activitats dels grups d'adults després d'aquest parèntesi", ha explicat.  

Concretament, s'oferiran activitats de tennis infantil a partir de 5 anys i de natació per a nins i nines de 6 a 14 anys. Per als adults s'obre una nova proposta d'activitats de fitnes i d'aiguagim a Son Moix, Germans Escalas i s'Estel, com a alternativa al programa PAD, que es reactivarà amb normalitat al mes de setembre.

Totes les activitats d'adults que es varen interrompre com a conseqüència de l'alerta sanitària es reiniciaran també l'1 de juliol amb els alumnes inscrits al mes de març, excepte els cursets de Son Hugo.

Fecha publicació original: 19 de juny de 2020

Data darrera modificació: 21 de juny de 2020