S'amplien les capacitats de les instal·lacions de l'IME a la tercera fase de desescalada

fase3

Es duplica el màxim de reserves per quinzena i el nombre d'usuaris per carril, que serà de dues persones, o d'un adult amb dos menors.

El velòdrom podrà acollir fins a 20 esportistes per modalitat.

Palma, 5 de juny de 2020.- A partir del 8 de juny s'amplien les capacitats i les condicions d'ús de les piscines i espais poliesportius de les instal·lacions de l'IME.

En relació amb la utilització de les piscines, es duplica el nombre de reserves per persona. Es podran concertar fins a vuit cites per persona durant la fase 3. A partir de dilluns també s'amplia el nombre d'usuaris per carril, que serà de dues persones, o d'un adult amb dos menors de 14 anys per un temps màxim de 45 minuts.

Es mantindrà la cita prèvia al 971 75 71 50 per a les sis piscines obertes:  Germans Escalas, S'Estel, Rudy Fernández, Son Moix, Marga Crespí i Son Roca. Això no obstant, en aquesta fase no es podran utilitzar els gimnasos d'abonats.

Gràcies a la coordinació de l'IME i la Federació Balear de Natació, els nedadors federats han començat aquesta setmana els entrenaments a diferents piscines municipals, així com els esportistes de tecnificació de salts a Son Moix, que acollirà més grups a partir de la pròxima setmana.

Pel que fa als espais poliesportius, s'amplia la cabuda màxima del velòdrom per a ciclisme i atletisme fins a un màxim de 20 esportistes per modalitat. També les pistes exteriors de Son Moix acolliran esports col·lectius amb reserva prèvia. El tràmit es manté a través del correu electrònic sonmoix@ime.palma.cat. 

Així mateix, es podran jugar partits de dobles a les pistes de tennis, tot i que encara no es reiniciaran els cursets col·lectius.

Durant aquesta fase es podran obrir progressivament alguns pavellons municipals per a atendre la demanda en coordinació amb les federacions.

Fecha publicació original: 5 de juny de 2020


Descàrrega d'arxius


Imatges

Data darrera modificació: 5 de juny de 2020