Les instal·lacions esportives municipals es tancaran a partir de demà com a mesura preventiva del COVID-19

natació


Se suspenen tots els cursets i les activitats dirigides

Palma, 13 de març de 2020. L'Institut Municipal de l'Esport ha decidit tancar totes les instal·lacions esportives municipals a partir de demà i suspendre temporalment tots els cursets i les activitats dirigides, durant quinze dies, com a mesures extraordinàries de prevenció i contenció del Sars-CoV-2 adoptades per la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears i de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

A hores d'ara s'informa els usuaris a través de missatges, del web i de les xarxes socials d'aquesta mesura extraordinària, alhora que se'ls recomana consultar les fonts oficials d'informació davant aquesta circumstància excepcional.

També es tancaran les pistes exteriors de plaça Alexander Fleming, el Pil·larí i Son Cladera.

Les activitats ordinàries de l'IME, que s'interrompran són les següents:

- Cursets infantils: tots els cursets de natació, psicomotricitat, tennis, fit-dance, i totes les escoles esportives municipals.

- Cursets d'adults: tots els cursets de natació, natació pre i postpart, natació correctiva, natació combinada, aiguagim, aigua salut, tennis, ioga, gimnàstica, pilates, fit dance, manteniment, taitxí, entrenament en circuit i programa d'activitats dirigides (PAD).

Els equips professionals d'elit, que treballen actualment a Son Moix, podran mantenir excepcionalment els seus entrenaments, a porta tancada.

Cal recordar que ahir també es varen ajornar les activitats setmanals i quinzenals de Barridiades i Nordic Walking, com també els esdeveniments del programa Palmadona: la Comitiva Esportiva, la 3a Jornada Palmadona de Natació Artística, la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base, la taula rodona "Som dona, som campiona", l'Expo Palmadona i la V Cursa Popular.

Fecha publicació original: 13 de març de 2020

Data darrera modificació: 13 de març de 2020