La barriada de Verge de Lluc ja disposa de dues taules de Ping-Pong

Ping pong Verge de Lluc

És la culminació d'un Projecte Participatiu de l'any 2018
Palma, 17 de febrer de 2020- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, juntament amb el president de l'Associació de Veïns Verge de Lluc, Joan Mestre, han visitat les taules de ping-pong que s'hi han instal·lat a aquesta barriada palmesana, una iniciativa que els veïns varen presentar a la convocatòria de Pressupostos Participatius de l'any 2018 i que s'ha aconseguit desbloquejar gràcies a la col·laboració d'ambdues regidories.
Concretament es tracta de dues taules de Ping-pong que s'hi ha instal·lat a la terrassa exterior de les instal·lacions esportives del club de futbol Verge de Lluc, que es troba a la plaça Fèlix Rodríguez de la Fuente, i és gestionat per la mateixa Associació de Veïns.
Per al regidor Alberto Jarabo, "la prioritat pressupostària de l'Ajuntament ha de venir marcada per les peticions que els veïnats fan mitjançant els pressupostos participatius. Hem de demostrar que som a l'alçada de les seves necessitats i aquest és un bon exemple. Seguirem desbloquejant i executant més iniciatives dels pressupostos participatius, perquè és una eina fonamental a una societat democràtica i participativa com la nostra"
El regidor Francisco Ducrós ha destacat "la importància de traslladar l'esport a les barriades com a element fonamental i dinamitzador per treballar amb un projecte transversal en l'àmbit social, esportiu i humà. Volem, a més, configurar una pràctica esportiva que no només es desenvolupi als pavellons tancats sinó també que estigui lligada als diferents espais públics com barriades o places. Vull també valorar la tasca que fa l'Associació de Veïnats amb les diferents entitats per treballar la inclusió, la companyonia i la solidaritat"
Per a l'Associació de Veïnats s'ha donat compliment a una petició feta dos anys enrere, "és molt important disposar d'aquestes taules, ja que permetran als joves de la barriada que en lloc de ser pel carrer venguin a practicar l'esport". El president de l'associació, Joan Mestre, ha subratllat que per donar a conèixer a tots els veïns de la barriada aquestes noves instal·lacions des de l'Associació volen celebrar un torneig de tenis de taula.

Fecha publicació original: 17 de febrer de 2020

Data darrera modificació: 26 de febrer de 2020