La 40a Diada Ciclista de Sant Sebastià s'ajorna al 26 de gener per previsió de meteorologia adversa

Resum:

Palma, 17 de gener de 2020.- L'IME ajorna la Diada Ciclista de Sant Sebastià, organitzada per a dilluns, a diumenge que ve, 26 de gener, davant la previsió meteorològica adversa. Des de l'organització s'enviaran aquests dies correus electrònics a totes les persones inscrites per tal d'informar-los de la nova data de celebració de la Diada.

Aquesta decisió respon a criteris tècnics de seguretat per les condicions del recorregut, amb asfalt banyat, i la previsió de fort vent. Davant aquestes circumstàncies no es pot garantir la seguretat dels participants el dia del patró de Palma, atès que es tracta d'una prova popular amb la participació de molts d'infants i ciclistes professionals que l'encapçalen.

La prova, que tindrà lloc dia 26 de gener, mantindrà el recorregut habitual i l'horari de sortida, que serà a les 12 h, a l'arc situat a la plaça de Santa Eulàlia.

Les persones que vulguin participar, i que encara no estiguin inscrites, ho podran fer fins al 25 de gener a les 18 h al web www.elitechip.net .

Fecha publicació original: 17 de gener de 2020

Data darrera modificació: 17 de gener de 2020