La piscina de Germans Escalas es tornarà a obrir al públic demà

germans Escalas

Els cursets de natació i aiguagim que s'imparteixen a la instal·lació es reiniciaran a partir de dissabte, 18 de gener, a l'horari habitual

Palma, 16 de gener de 2020. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) tornarà a obrir la piscina municipal de Germans Escalas als usuaris aquest divendres, 17 de gener, després d'haver finalitzat les tasques de reparació del sostre, els treballs de neteja i la seva revisió.

Els cursets de natació i aiguagim que s'imparteixen a la instal·lació es reiniciaran a partir d'aquest dissabte, 18 de gener, a l'horari habitual de classe. A hores d'ara s'està informant els cursetistes a través de missatges SMS de la data d'inici de les activitats.

Les tasques de reparació, a càrrec de Daimo Construïm, han consistit en la col·locació de la placa, treballs d'ancoratges dels perfils d'alumini, substitució dels cargols, segellat de juntes i reforç dels careners, per un import de 2.899,02 euros, que inclou l'avaluació de riscos i els treballs de mesures individuals i col·lectives que estableixen els protocols de prevenció.

Cal recordar que la piscina es va tancar el passat 22 de desembre pels danys produïts per les fortes ratxes de vent al sostre de la piscina, un fet que va coincidir amb la celebració de la Festa Aquàtica de Nadal de la instal·lació, motiu pel qual no es va poder dur a terme l'activitat.

Fecha publicació original: 16 de gener de 2020

Data darrera modificació: 16 de gener de 2020