La piscina de Son Moix acollirà diumenge la Gran Festa Aquàtica de Nadal

Son Moix

La jornada lúdica és gratuïta i oberta a tothom

Francisco Ducrós: "Per cinquè any consecutiu, l'IME obrirà les portes de Son Moix a la ciutadania i oferirà tres hores d'activitats gratuïtes"

Palma, 27 de desembre de 2019._ L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza la Gran Festa Aquàtica de Nadal al Palau Municipal d'Esport de Son Moix. La jornada es durà a terme el dia 29 de 10.30 a 13.30 hores, és una activitat completament gratuïta i oberta a tothom.

Les piscines disposaran d'un gran circuit amb una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris, obstacles... I a les piscines d'aprenentatge els més petits podran gaudir del pont d'equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria, entre d'altres.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l'èxit de les passades edicions, "per cinquè any consecutiu, l'IME obrirà les portes de Son Moix a la ciutadania i oferirà tres hores d'activitats gratuïtes. Des dels més petits als més grans podran gaudir d'aquesta festa recreativa, on el joc i la diversió seran protagonistes de la jornada", ha explicat.

D'altre banda, s'augmentarà el dispositiu de socorristes i es reforçarà l'organització amb 12 monitors i un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'augmentarà el personal dels serveis de recepció i neteja.

Els menors de 6 anys hauran d'estar acompanyats per un adult dins l'aigua i serà imprescindible l'ús de la gorra de bany.

Fecha publicació original: 27 de desembre de 2019

Data darrera modificació: 27 de desembre de 2019