La piscina de Son Roca es tornarà a obrir al públic aquest dijous

Son Roca piscina

Elscursets de natació, aiguagim i aiguasalut que s'imparteixen a la instal·lacióes reiniciaran el 2 de novembre

Palma, 29 d'octubre de 2019. L'Institut Municipal del'Esport (IME) tornarà a obrir la piscina municipal de Son Roca als usuarisaquest dijous, 31 d'octubre, després d'haver finalitzat l'obra de reparació delfals sostre, els treballs de neteja i ompliment d'aigua del vas de la piscina ila revisió completa dels plafons.

Els cursets de natació, aiguagim i aiguasalut ques'imparteixen a la instal·lació es reiniciaran a partir d'aquest dissabte, 2 denovembre. S'ha informat els cursetistes a través de missatges SMS de la datad'inici de les activitats.  

Les tasques han consistit a substituir la placa iassegurar la resta de plafons instal·lant platines d'alumini de 40 x 4 mm, subjectades a l'estructura.A més, s'ha supervisat tota l'estructura superior del fals sostre.

Cal recordar que la piscina es va tancar el passat 8de juliol pel despreniment d'una placa i, atesos criteris tècnics i deseguretat, es va iniciar un procediment d'adjudicació per a instal·lar unaestructura metàl·lica addicional a la part inferior, subjecta mitjançantcaragols de rosca.

Les tasques de reparació es varen interrompre el 5d'agost com a conseqüència de la mort d'un treballador a causa d'un accidentlaboral i es va posar en marxa un nou procediment després dels terminis legalsestablerts per a iniciar una nova adjudicació.

Fecha publicació original: 29 d'octubre de 2019

Data darrera modificació: 29 d'octubre de 2019