El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic congregarà 339 esportistes al Pavelló Joan Seguí

22 Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge

Enguany la competició s'emmarca dins els actes del 75è aniversaride la Federació de Patinatge de les Illes Balears

José Hila: "75 anysd'història de la Federació han estat testimoni de grans èxits esportius, delbon nivell de les patinadores i dels patinadors de les illes i del creixementde totes les seves modalitats"

Palma, 24 d'octubre de 2019.- Elbatle de Palma, José Hila; el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i el president de la Federació de Patinatge de les IllesBalears, Sebastià Rico, han presentat aquestmatí al Saló de Plens de l'Ajuntament de Palma el XXII Trofeu Ciutat de Palmade Patinatge Artístic, que enguany s'emmarca al 75è aniversari de la Federació.

 La competició es durà a termeaquest cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Seguí de Son Rapinya. A la seva22a edició el Trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb lainscripció de 339 esportistes de 15 clubs de les Illes Balears, Catalunya i Andalusia,a més dels 35 tècnics que participaran a l'organització.

 Hila ha dedicatunes paraules d'agraïment als esportistes de la sala i ha felicitat a tota la famíliadel patinatge per aquests "75 anys d'història que han estat testimoni de gransèxits esportius, del bon nivell de les patinadores i dels patinadors de lesilles i del creixement de totes les seves modalitats". En finalitzar, el batleha lliurat una placa commemorativa al president de la Federació.

 Per la seva banda, Rico ha donatles gràcies a l'Ajuntament pel seu suport i ha destacat la bona acollida que téany rere any aquest Ciutat de Palma que ja compleix 22 anys i que enguany "s'hahagut de dividir en distintes sessions pel gran nombre de participants".

Ambmotiu del 75 aniversari, es sumen a aquesta edició dues categoriesextraordinàries de Llegendes i Veterans; així, els patinadors i patinadoresestaran repartits en vuit categories: 58 en Elit, 50 en Absolut, 88 enAptitud-Iniciació, 45 Elit Show, 5 Elit Quartet, 6 Veterans, 8 Llegendes i 79en principiants, que varen competir el passat 5 d'octubre.

 Les tres jornades del Trofeu arrencaran aquest divendres a les 14 hores amb elsentrenaments oficials i la competició de Aptitud-Iniciació, que començarà a les18.45 h. Dissabte, de 9 a14 h es duran a terme les proves de les categories Absolutes, Solo Dansa,Parelles i Quartet.  L'horabaixa, de 16 a 21.30 hores competiranels Alevins, Infantils, Cadets, Elit, Show, Veterans i Llegendes.

El diumenge la competició esdesenvoluparà entre les 9 i les 12 hores a càrrec dels esportistes d'Elit en laresta de categories, Sènior, Junior, Juvenil i Show. En finalitzar cada jornadaes realitzarà la desfilada dels participants, i el lliurament de trofeus i medalles.

 Aquest XXII Trofeu Ciutat dePalma de Patinatge Artístic té un caire solidari, atès que la recaptació de lesentrades es destinarà a l'Associació Senegal de Mallorca, ASEMA, Zaqueo i EsRefugi de Palma.

 A l'acte de presentació han assistit també, eldirector general d'Esports, Antoni Martín; el regidor de Districte Llevant,Daniel Oliveira; el regidor del grup municipal popular, David Díez; la tesorerade la FPIB, Leidy Joana Castillo; Patricia Simonet, en representació de Mian; tècnics,i patinadors i patinadores que competiran aquest cap de setmana. 

Fecha publicació original: 25 d'octubre de 2019

Data darrera modificació: 25 d'octubre de 2019