Es reinicien les obres de reparació del sostre de la piscina de Son Roca

Reinici obres piscina de Son Roca

Se'n preveu la reobertura a finals d'octubre, en finalitzar les obres, les tasques de neteja; un cop omplert d'aigua el vas, i revisat tot el sostre per a garantir la seguretat dels usuaris

Palma, 8 d'octubre de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha reiniciat les obres de reparació del fals sostre de la piscina municipal de Son Roca.

Es preveu que la piscina es pugui reobrir la darrera setmana d'octubre, encara que no se'n pot avançar una data exacta de reobertura fins que no finalitzin les obres, els treballs de neteja i ompliment d'aigua del vas de la piscina, com també la completa revisió del sostre per a garantir la seguretat dels usuaris.

L'obra s'ha adjudicat a l'empresa GOET Building and Services per un import de 12.668 €, IVA inclòs. Les tasques consistiran en la substitució de la placa i l'assegurament de la resta de plafons mitjançant la instal·lació de platines d'alumini de 40 x 4 mm, subjectades a l'estructura. A més, es realitzarà una supervisió de tota l'estructura superior del fals sostre.

El servei de recepció s'ha mantingut actiu durant tot aquest període per tal de donar informació als usuaris i veïnats; també se n'informarà els cursetistes telefònicament i a través de missatges quan es pugui confirmar la data de reobertura.

Cal recordar que la piscina es va tancar el passat 8 de juliol pel despreniment d'una placa i, atesos criteris tècnics i de seguretat, es va iniciar un procediment d'adjudicació per a la instal·lació d'una estructura metàl·lica addicional a la part inferior, subjecta mitjançant caragols de rosca.

Les tasques de reparació es varen interrompre el 5 d'agost com a conseqüència de la mort d'un treballador a causa d'un accident laboral i s'inicià un nou procediment després dels terminis legals establerts per a iniciar una nova adjudicació.

Fecha publicació original: 8 d'octubre de 2019

Data darrera modificació: 8 d'octubre de 2019