Primera reunió de treball d'Esports amb la Defensora de la Ciutadania

Defensora de la Ciutadania Esports

S'han abordat les principals línies d'actuació en matèria d'utilització i manteniment d'instal·lacions, participació i inclusió social
Palma, 4 d'octubre de 2019- Aquest matí, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i la Defensora de la Ciutadania, Anna Moilanen, han mantingut una reunió a l'Institut Municipal de l'Esport amb l'objectiu d'exposar les principals línies d'actuació en matèria esportiva municipal a Palma.

A la reunió han assistit el director general d'Esports, Antoni Martín; el gerent de l'Institut Municipal de l'Esport, Rafael Navarro, i l'adjunt a la Defensora de la Ciutadania, Vicente Rodrigo.

Ducrós ha transmès la voluntat de col·laborar i treballar de manera conjunta amb l'Oficina Defensora de la Ciutadania per tal de recolzar la tasca d'aquest organisme i donar respostes als palmesans i palmesanes.

Entre d'altres temes, s'ha abordat el manteniment i millora dels camps de futbol municipals; la utilització de les instal·lacions, les mesures per a afavorir la participació i assistència a esdeveniments de col·lectius en situació de vulnerabilitat i les escoles esportives municipals.

Fecha publicació original: 4 d'octubre de 2019

Data darrera modificació: 4 d'octubre de 2019