L'IME inicia dissabte una nova ediciˇ del programa gratu´t de Barridiades

barridiades nin

Francisco Ducrˇs: "Les jornades de Barridiades fomenten les relacions intergeneracionals i contribueixen a crear espais de convivŔncia i vincles ve´nals mitjanšant l'esport"

La programaciˇ del darrer trimestre de l'any arribarÓ a dotze barris de Palma

Amb l'objectiu d'impulsar hÓbits sostenibles i reduir els residus plÓstics els participants rebran un bidˇ d'aigua d'alumini

Palma, 3 d'octubre de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) inicia aquest dissabte a Sant Jordi una nova ediciˇ de Barridiades. El programa es durÓ a terme del 5 d'octubre al 28 de desembre i oferirÓ 12 jornades ludicoesportives completament gratu´tes, que tindran lloc tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma.

Els principals objectius del programa sˇn promocionar i apropar la prÓctica esportiva a infants i joves de manera amena i divertida, fomentar valors com la tolerÓncia, la integraciˇ, l'educaciˇ i la inclusiˇ; aixÝ com impulsar els hÓbits saludables a les barriades de Palma.
El regidor d'Esports, Francisco Ducrˇs, ha explicat que les activitats que es duen a terme a Barridiades "fomenten les relacions intergeneracionals i contribueixen a crear espais de convivŔncia i vincles ve´nals mitjanšant l'esport".

Les jornades estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys i comptaran amb una Ómplia oferta d'activitats com bÓsquet, v˛lei, tennis, hoquei, tir amb arc, bÓdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futv˛lei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats. Els infants tambÚ hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educaciˇ viÓria a cÓrrec de la Policia Local de Palma.
Cal destacar la promociˇ d'esports adaptats com goalball, v˛lei i bitlles. Aquests, contribueixen a la sensibilitzaciˇ i la difusiˇ d'esports destinats a persones amb diversitat funcional.
Com a novetat, amb l'objectiu d'impulsar hÓbits sostenibles entre els mÚs petits i reduir els residus plÓstics, els participants rebran un bidˇ d'aigua d'alumini amb la imatge del programa. A mÚs, se'ls donarÓ un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Les dotze jornades del programa, que es duran a terme d'octubre a desembre, sˇn les segŘents:
5 d'octubre, plaša del Bisbe Planas, Sant Jordi.
19 d'octubre, plaša de Miquel Riera i Perellˇ, la Indioteria.
26 d'octubre, parc de la Fertilitzadora, Son Costa.
2 de novembre, plaša de les Cales de Mallorca, Son Cladera.
9 de novembre, parc de Nelson Mandela, Can Capes.
16 de novembre, carrer de Sant Joan de la Creu, Son Ferriol.
23 de novembre, plaša de Raimundo Clar, el Sindicat.
30 de novembre, carrer de Santa Maria Josepa, Son Fortesa Nord.
7 de desembre, carrer de Josep Maria Llompart, el Rafal Vell.
14 de desembre, parc de Kristian Krekovic, Nou Llevant.
21 de desembre, Pistes Esportives JosÚ M. Usandizaga, Son Oliva.
28 de desembre, plaša dels Nins, l'Arenal.

Fecha publicaciˇ original: 3 d'octubre de 2019

Data darrera modificaciˇ: 4 d'octubre de 2019