El saló de Plens acull la recepció de la Junta Directiva de la Federació Espanyola i Balear de Karate

karate

L'acte s'emmarca en la celebració de la I Gala del Karate Balear

Francisco Ducrós ha donat la benvinguda i ha lliurat una litografia de l'obra de Miró als membres de les dues federacions

Palma, 27 de setembre de 2019.- Avui matí el saló de Plens de Cort ha acollit la recepció dels directius de la Federació Espanyola i Balear de Karate amb motiu de la celebració de la I Gala del Karate Balear, que es durà a terme aquest horabaixa a les 19 h a la Fundació Sa Nostra.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i el director general d'Esports, Antoni Martín, han donat la benvinguda al president de la Reial Federació Espanyola de Karate, Antonio Moreno Marqueño, al president Federació Balear de Karate, José del Pozo, i als 24 membres de la Junta Directiva.

Ducrós ha traslladat la felicitació en nom del Consistori per la iniciativa d'aquest acte de reconeixement a la família del Karate i ha lliurat als assistents una litografia de l'obra "Aiguafort en negre", que pertany a la Col·lecció Fundació Pilar i Joan Miró, de tiratge limitat. Així mateix, del Pozo ha lliurat dues plaques d'agraïment al Consistori.

A la gala d'aquest horabaixa es guardonaran als 16 Clubs amb una trajectòria superior a 20 anys, als àrbitres internacionals i nacionals, càrrecs tècnics que han dedicat el seu temps i feina a la Federació i als 58 esportistes que han estat medallistes nacionals i internacionals des dels inicis de la Federació.

També coincideix amb el 25 aniversari de la creació del conveni per dur a terme la Lliga de l'esport federat en les categories des de Benjamí fins a Cadets / Júniors

Fecha publicació original: 27 de setembre de 2019

Data darrera modificació: 27 de setembre de 2019