Més de 2000 esportistes es donaran cita el 28 de setembre a la Binter NightRun Mallorca Ser Runner

Binter NightRun Mallorca Ser Runner

La recaptació de la Cursa Solidària Sa Murada es destinarà a la Fundació ASPACE, Mater Misericordiae i ASNIMO

José Hila: "És un esdeveniment consolidat que associa el nom de Ciutat a l'esport"
Palma, 4 de setembre de 2019. El batle de Palma, José Hila, ha participat avui a la presentació de la Binter NightRun Mallorca Ser Runner, que ha tingut lloc al vestíbul de Cort.

A l'acte també han intervingut Josep Roquer, director regional de la SER a Balears, Aarón Sánchez, director esportiu de la cursa, i Carles Castillejo, atleta olímpic i ambaixador de la prova. L'acte ha comptat amb l'assistència del regidor d'Esports, Francisco Ducrós; el responsable d'Acció Social de La Caixa, Diego Riera, i la directora d'esport adaptat d'ASPACE, Elsa Gutiérrez.

Hila ha animat a la ciutadania a participar a "un esdeveniment consolidat que associa el nom de Ciutat a l'esport" també ha destacat dos al·licients per als runners "és una prova molt atractiva perquè es fa el vespre i perquè transcorre per un espai fantàstic com és la Murada de Palma".

La sisena cursa nocturna de Ciutat es durà a terme amb format renovat el proper 28 de setembre. La prova va registrar 2000 inscripcions en la passada edició i l'organització preveu superar les xifres de participació de 2018 "preveiem que tindrem una participació en torn a les 2500 persones, que superen la frontera de l'any anterior", ha explicat Roquer.

El circuit nacional de running nocturn Binter NightRun Series va començar el passat 18 de maig a Santa Creu de Tenerife, la segona parada serà a Palma i finalitzarà el 16 de novembre a Las Palmas de Gran Canària. La prova mallorquina té més de 8.000 euros de premis en metàl·lic.

Prova accessible i solidària
La sortida i arribada de la carrera estarà situada al Passeig de Sagrera, davant de la Llotja, amb un circuit totalment accessible que transcorrerà per la badia i centre de Palma amb les distàncies de 10 i 5 quilòmetres, així com amb la Cursa Solidària Sa Murada d'una milla, la recaptació de la qual es troba destinada a la Fundació ASPACE, Mater Misericordiae i ASNIMO.

Les inscripcions són gratuïtes per a esportistes amb discapacitat i guies (discapacitat visual, cadires empeses, Joëlette, etc.).

Fecha publicació original: 4 de setembre de 2019

Data darrera modificació: 4 de setembre de 2019