Son Moix acollirà demà el VII Trofeu Ciutat de Palma THB Hotels de Futbol Sala

Presetnació Futbol Sala

El Palma Futsal s'enfrontarà al Real Betis Futsal a les 20.30 h

Francisco Ducrós: "Al llarg de la seva trajectòria el Palma Futsal ha consolidat un projecte esportiu exemplar a través d'una vessant social, educativa i de valors"

Palma, 29 d'agost de 2019. Avui matí s'ha presentat al vestíbul de Cort el VII Trofeu Ciutat de Palma THB Hotels de Futbol Sala, que es durà a terme demà divendres, 30 d'agost, al Palau Municipal d'Esports de Son Moix.

A les 20.30 h començarà el partit que enfrontarà al Palma Futsal i al Real Betis Futsal a la pista municipal, on es presentaran les tres noves incorporacions del club, Ximbinha, Raúl Campos i Rafa López. Un encontre que prepararà a l'equip palmesà per a arrencar la lliga el proper 13 de setembre davant el Levante UD.

Durant la presentació, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha agraït el suport dels patrocinadors i ha dirigit unes paraules de reconeixement a l'equip "al llarg de la seva trajectòria el Palma Futsal ha consolidat un projecte esportiu exemplar a través d'una vessant social, educativa i de valors", ha dit.

Per la seva banda, el president del Palma Futsal, Miquel Jaume, ha agraït el suport de l'Ajuntament de Palma, de la Federació Balear de Futbol i dels seus patrocinadors i ha assenyalat que "aquest partit tindrà uns al·licients interessants perquè el Real Betis compta a la plantilla amb un exentrenador i tres exjugadors del Palma Futsal, és un equip amb una gran afició i una gran solera".

A l'acte ha intervingut també el president de la FFIB, Miquel Bestard, qui ha felicitat al club pels èxits aconseguits a la darrera temporada i per la gran tasca que realitzen a l'esport base.
A la presentació han assistit també Francisca Miralles, consellera delegada de THB Hotels, i Patricia Simonet, en representació de Trofeus MIAN.

Fecha publicació original: 29 d'agost de 2019

Data darrera modificació: 29 d'agost de 2019