1.700 infants participen als cursets d'estiu de natació i tennis de l'IME

Natació IME

Els cursos es duen a terme durant els mesos de juliol i agost i hi participen des de nadons de sis mesos fins a cursetites de 15 anys

Palma, 19 d'agost de 2019.- Un total de 1.705 infants participen a les activitats de natació i tennis que ofereix l'IME per al període d'estiu. En concret, durant els mesos de juliol i agost s'han registrat 1.586 inscripcions de natació a les diferents piscines municipals i 119 de tennis a Son Moix.

Per grups d'edats, els alumnes més petits que participen als cursets de natació són els cabots, grups de 6 mesos a 2 anys que realitzen l'activitat amb pare o mare, i on s'han inscrit 110 infants a Son Moix i Germans Escalas. Els grups de pingüins, de 2 a 4 anys, té una ràtio de 4 alumnes per monitor o monitora, amb 335 alumnes. Als grups de dofins, de 4 a 6 anys, s'han inscrit 400 cursetistes i a la categoria Infantil, de 6 a 15 anys, 741 alumnes.

Activitats d'adults
Les activitats d'adults, que es duen a terme a les grans instal·lacions de l'IME, tenen continuïtat durant tot l'any i no s'interrompen durant el període estival. A hores d'ara, l'IME imparteix activitats aquàtiques com natació, aiguagim, aquasalut, pre i postpart i natació correctiva, així com activitats físiques de sala com gimnàstica de manteniment, fit-dance, ioga, pilates, entrenament en circuit, etc.

Descomptes per a empadronats
Cal recordar que l'IME preveu  diferents descomptes als cursets per a persones empadronades a Palma: les persones majors de 65 anys gaudeixen d'un descompte del 90% en una activitat en horari de 8 a 17 h, també tenen aquest descompte les persones amb discapacitat i pensionistes per orfandat sense restricció horària. A les famílies nombroses i monoparentals se'ls aplica una reducció del 25% o del 90%, segons ingressos i salari mínim interprofessional vigent. Els joves, fins a 25 anys, també es poden beneficiar d'un descompte del 50% al programa PAD.

Fecha publicació original: 19 d'agost de 2019

Data darrera modificació: 20 d'agost de 2019