L'IME renova la il·luminació de la pista de Joan Seguí amb tecnologia LED

Joan Seguí

Amb aquesta inversió s'aconsegueix un estalvi del 65 per cent del consum energètic i s'optimitza la distribució i flux lumínic

Francisco Ducrós: "Gràcies a la incorporació de tecnologies sostenibles augmentam l'eficiència energètica de la instal·lació i els usuaris tindran unes condicions lumíniques òptimes per a desenvolupar les seves activitats"

Palma, 12 d'agost de 2019.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista del pavelló Joan Seguí. Concretament, s'han substituït les 25 campanes halògenes de 480 W per 28 focus LED de 150 W.

Aquesta actuació suposa una important millora de l'eficiència energètica, amb l'estalvi d'un 65 per cent del consum energètic. També s'aconsegueix optimitzar la distribució i el flux lumínic amb un notable increment dels nivells de lúmens, que passen de 80 lux a 535 lux per metre quadrat.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat que "gràcies a la incorporació de tecnologies sostenibles augmentam l'eficiència energètica de la instal·lació i els usuaris tindran unes condicions lumíniques òptimes per a desenvolupar les seves activitats".

També s'han dut a terme diferents millores al pavelló, com treballs de pintura a les parets interiors i del perímetre exterior de la instal·lació, i el repintat de les línies de patinatge artístic i d'hoquei patins.

El subministrament i la instal·lació de la nova il·luminació es va adjudicar a través de contracte menor a Bartolomé Mas per un import de 9.680 €.

Fecha publicació original: 12 d'agost de 2019

Data darrera modificació: 13 d'agost de 2019