Cort acull la presentació del 44è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol

Presentació 44 Trofeu ciutat de Palma de Futbol

El RCD Mallorca s'enfrontarà al Levante UD aquest dissabte a les 21 h a l'Estadi Son Moix

Joana Maria Adrover: "El Ciutat de Palma serà el millor aperitiu per al Mallorca, que demostrarà al terreny de joc una magnífica projecció per als propers partits a primera"


Palma, 6 d'agost de 2019. - Avui matí ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament de Palma la presentació del Trofeu Ciutat de Palma de Futbol, que arriba a la seva 44 edició i ho fa de forma especial, després de l'ascens del RCD Mallorca a la Primera Divisió.

El RCD Mallorca es disputarà el Trofeu davant el Llevant UD aquest dissabte, 10 d'agost, a l'Estadi Son Moix. Serà la presentació oficial de l'equip davant l'afició després de la festa de l'ascens del passat 23 de juny, darrer partit disputat a l'Estadi de Son Moix.

A l'acte han intervingut la tinenta de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover; el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, i el responsable de Trade Marketing de Damm a Balears, Rubén Forcada.

Adrover ha felicitat al RCD Mallorca pel seu ascens i a la seva "fidel afició que dona el seu alè de manera incondicional partit rere partit". També ha destacat que aquesta serà una edició molt especial com a avantsala d'una gran temporada "serà el millor aperitiu per al Mallorca, que demostrarà al terreny de joc una magnífica projecció per als propers partits a primera".

El conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, ha agraït a l'Ajuntament de Palma i al patrocinador Estrella Damm el seu suport per fer possible aquest trofeu "esperam que l'afició gaudeixi d'aquest partit, que serà molt interessant" al temps que ha donat públicament les gràcies al Llevant UD per acceptar la invitació del RCD Mallorca.

El Llevant serà un test també de la màxima categoria a una setmana de començar la lliga contra l'Eibar. També serà el darrer duel de la pretemporada després de jugar un total de 7 partits amistosos. El RCD Mallorca ha guanyat les dues darreres edicions contra el filial del Sevilla i l'Alcorcón, respectivament.

El Trofeu Ciutat de Palma és un trofeu tradicional d'estiu que es du a terme des de l'any 1969, és un dels més antics que es duen a terme a Palma i que manté la tradició i l'essència mallorquinista.

A l'acte també han estat presents el regidor del grup municipal popular, David Díez, la regidora del grup municipal de Ciutadans, Joana Maria Capó, i la representant de l'empresa de trofeus Mian, Patricia Simonet.

Fecha publicació original: 7 d'agost de 2019

Data darrera modificació: 6 d'agost de 2019