L'Aquatló Ciutat de Palma El Corte Inglés sumarà metres solidaris aquest diumenge a favor de la campanya "Mulla't"

aquatló

La primera prova arrencarà a les 8.30 hores a Can Pere Antoni

Francisco Ducrós: "Vull animar a participar a aficionats i apassionats de la natació i del running a una prova molt atractiva, on tots els esportistes contribuiran amb una causa solidària"

Palma, 9 de juliol de 2019.- Avui matí ha tingut lloc a la planta d'esports d'El Corte Inglés d'Avingudes la presentació de la 12a edició de l'Aquatló Ciutat De Palma, que tindrà lloc a la platja de Can Pere Antoni (Marina Plaza) el diumenge 14 de juliol, en una única jornada. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment.

A l'acte hi han assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, i el director general de l'Àrea, Antoni Martín; el gerent de Kumulus, David Thompson; el director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao; el president de la FETRIB, Abilio García; la presidenta d'ABDEM, Isabel Gayà, i la responsable de comunicació de l'Associació, Solyma Veny.

Enguany l'Aquatló s'adhereix a la iniciativa de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM), i s'incorpora així als 36 punts de l'illa que diumenge sumaran metres solidaris sota el lema "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", amb l'objectiu de superar la xifra de la passada edició, 1.149.953 metres.

Ducrós ha animat a participar als "aficionats i apassionats de la natació i el running a una prova molt atractiva, on tots els esportistes contribuiran amb una causa solidària".

Com a novetat, també s'incorpora una prova de llarga distància que sortirà a les 9 h, amb un recorregut de dos kilòmetres de natació i deu kilòmetres de carrera a peu. La prova curta d'sprint arrencarà a les 8.30 h amb un recorregut d'un kilòmetre de natació i cinc de carrera a peu.

La prova d'Aquatló infantil sortirà a les 11 h; els infants de 7 a 10 anys realitzaran 50 metres de natació i 400 metres de cursa a peu. Les categories d'aleví i infantil, fins a 14 anys, nedaran una distància de 100 metres i realitzaran un recorregut de 800 metres de cursa a peu. Tots els participants de les proves infantils rebran una medalla finisher per a premiar l'esforç i la participació.
L'organització preveu una participació d'entre 250 a 300 persones per a les tres proves, que es regeixen pel reglament de la Real Federació Espanyola de Triatló (FETRI).
Les inscripcions es podran tramitar a través de la plataforma sportmaniacsbaleares.com fins l'11 de juliol a les 23.59 h.

Fecha publicació original: 9 de juliol de 2019

Data darrera modificació: 9 de juliol de 2019