La badia de Palma acull una nova edició del programa gratuït "Nordic Walking a la Fresca"

NW

La primera jornada tindrà lloc al parc de la Mar el dia 12 de juliol a les 19.30 h

El programa consta de quatre jornades que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost
Francisco Ducrós: "La marxa nòrdica és una activitat molt completa amb nombrosos beneficis per a la salut, amb aquest programa volem fomentar els hàbits saludables entre tots els grups de població, aprofitant l'entorn marítim de Palma"

Palma, 5 de juliol de 2019. - L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza una nova edició del programa d'estiu "Nordic Walking a la fresca". El programa començarà el proper divendres, 12 de juliol, al parc de la Mar i recull quatre jornades gratuïtes d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost.

Un dels principals objectius de les jornades és incorporar aquesta activitat a una rutina diària mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu. En aquest sentit, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, ha explicat que "la marxa nòrdica és una activitat molt completa amb nombrosos beneficis per a la salut, amb aquest programa volem fomentar els hàbits saludables entre tots els grups de població, aprofitant l'entorn marítim de Palma".

Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s'adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona, dins un entorn proper, a l'aire lliure i a prop de la mar.

Nordic Walking a la Fresca s'ha consolidat al calendari d'activitats d'estiu de Palma, després de tres edicions anteriors, una activitat amb gran acollida que va congregar més de 200 persones el darrer any.

Quatre recorreguts per la costa

L'estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents indrets de Palma:
· Divendres 12 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar - passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.
· Divendres 26 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí ¿ parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
· Divendres 9 d'agost a les 19.30 h, el Carnatge ¿ Can Pastilla. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.
· Divendres 23 d'agost a les 19.30 h, Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
Les persones interessades poden dirigir un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o a l'inici de la activitat. L'IME posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Fecha publicació original: 5 de juliol de 2019

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2019