Arrenquen els campus esportius d'estiu de Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández

Campus d'estiu IME 2019

S'ofereixen un total de 4.040 places per a tot l'estiu a les tres instal·lacions municipals

L'IME destina 604 places becades a les famílies usuàries del Servei de Benestar Social, al Servei d'Atenció Integral a la Violència de Gènere i del programa Vacances en Pau

Palma, 25 de juny de 2019. Els poliesportius de Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández acullen a partir d'avui els campus esportius d'estiu, una alternativa ludicoesportiva per a les famílies que comprenen els períodes de vacances escolars dels infants.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i es centren en oferir als infants una àmplia varietat d'activitats centrades en el joc de manera lúdica i proposant jocs cooperatius, per al desenvolupament de l'infant impulsant l'educació en valors, el respecte i l'esport inclusiu.

Els campus oferiran un total de 4.040 places per a tot l'estiu a les tres instal·lacions, de les quals l'IME destina el 15 per cent a Benestar Social, Serveis d'Atenció Integral a la Violència de Gènere i al programa de Vacances en Pau.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s'ofereix servei de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives col·lectives, jocs aquàtics, tallers, gimcanes, expressió corporal, ball, excursions i també activitats amb anglés. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d'acord amb els diferents grups d'edat.

Els abonats de l'IME tenen un 50 per cent de descompte als campus de Germans Escalas i Rudy Fernández i un 35 per cent de descompte a les inscripcions del campus de Son Moix. Per altra banda, també hi ha descomptes per a germans, entre un 35 i un 40 per cent, que apliquen directament les empreses adjudicatàries en el moment de la inscripció.
Les empreses adjudicatàries d'aquests serveis són Esports 85 (Son Moix) i Dicdrac (Rudy Fernández i Germans Escalas).

604 places becades

L'IME destina un total de 504 places per als campus d'estiu a Serveis Socials, 40 places per als Serveis d'Atenció Integral a la Violència de Gènere i Servei d'Acolliment a Víctimes de Violència de Gènere i 60 places més per al programa Vacances en Pau, de l'Associació d'Amics del poble Sahrauí, que fan un total de 604 places becades per a tots els períodes d'estiu. Cada plaça inclou la gratuïtat de la guarderia de 7.30 a 9 h, i les activitats ordinàries de 9 a 14 h.

Fecha publicació original: 26 de juny de 2019

Data darrera modificació: 26 de juny de 2019