L'IME inicia a Santa Catalina el nou programa trimestral de Barridiades

barridiades 2019

Més de 1800 persones han participat a dotze barris de Palma durant el primer trimestre de l'any

La nova programació recull 12 jornades gratuïtes amb una àmplia proposta d'activitats, esport inclusiu i educació viària

Palma, 4 d'abril de 2019. - L'Institut Municipal de l'Esport inicia aquest dissabte una nova edició del programa trimestral de Barridiades a La Feixina, al barri de Santa Catalina. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma fins al mes de juny. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys que estiguin disposats a gaudir d'una jornada esportiva i divertida als carrers i places del seu barri.

Les jornades comptaran amb un ventall de 17 activitats com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes a pedals, així com activitats d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitllets. Els infants també podran gaudir d'un circuit de bicicletes de la Policia Local per acostar als més petits els seu programa d'Educació Viària. A més, tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i consells saludables

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, integració, educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a nins i joves de manera amena i divertida.

El primer trimestre va tenir una participació de 1830 persones al conjunt dels barris, essent Son Rutlan, Arxiduc i El Pil·larí Nou els més concorreguts de les dotze jornades. Per edats, el segment més participatiu va ser el de 6 a 8 anys amb un 36 per cent d'assistència, seguit del de 9 a 10 anys, amb un 30 per cent, i del d'11 i 12 anys, que va registrar un 19 per cent de participació.

Fecha publicació original: 4 d'abril de 2019

Data darrera modificació: 8 d'abril de 2019