175 esportistes es donen cita a Son Hugo a les segones Jornades Palmadona de Natació Artística

II Jornades Palmadona de Natació artística IME

Les Escoles Municipals de l'IME, el Centre de Tecnificació, el Club Mediterránea, Aquàtics Sóller, Club Natació Calvià, CampusEsport, Club Sincro Andratx i participants d'iniciació han realitzat exhibicions davant un nombrós públic assistent

Palma, 30 de març.- Les segones Jornades Palmadona de Natació Artística han congregat avui a Son Hugo a 175 esportistes, que han realitzat durant 3 hores exhibicions de sols, duos, combos, equips i tallers participatius davant un nombrós públic assistent, que ha aplaudit les rutines de les esportistes.

A la jornada, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) i la Federació Balear de Natació (FBN), han assistit el director general d'Esports, Sergio Rodríguez, i el president de la FBN, Vicente Cáceres.

Per segon any consecutiu l'IME incorpora aquest esdeveniment al programa Palmadona amb l'objectiu de posar en valor l'important paper de la dona en aquest esport i donar l'oportunitat de donar a conèixer aquesta modalitat a tothom amb una jornada gratuïta de portes obertes.

Per assolir aquest objectiu s'ha triat un esdeveniment obert amb un taller d'iniciació al qual han participat 39 nines, que han pogut conèixer de prop l'activitat amb el suport de les nedadores del Centre de Tecnificació (CTEIB).

Les 47 alumnes dels grups d'iniciació i perfeccionament de les escoles municipals de l'IME també han gaudit amb la seva exhibició, que han compartit amb 89 esportistes dels cinc clubs participants; Club Mediterránea, Aquàtics Sóller, Club Natació Calvià, CampusEsport, Club Sincro Andratx, i del Centre de Tecnificació de l'EBE.

En finalitzar les seves actuacions, totes les esportistes han rebut una medalla commemorativa del programa Palmadona. Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini de THB Hotels, Autovidal- Smart, Agrupació Assegurances, Ambuiberica, Coca Cola i Malla.

Fecha publicació original: 1 d'abril de 2019

Imatges

Data darrera modificació: 1 d'abril de 2019