L'IME organitza la IV MARXA PER LA IGUALTAT-NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

L'IME organitza la IV MARXA PER LA IGUALTAT- NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

Susanna Moll: "Gràcies a totes les empreses i entitats col·laboradores que ens ajuden a fer gran aquesta fita per la igualtat entre homes i dones"
Aquesta iniciativa és gratuïta, tindrà tres distàncies i hi haurà sorteig de regals i autobusos gratuïts per a les persones participants

Palma, 20 de març de 2019.- L'IME de l'Ajuntament de Palma organitza el pròxim diumenge 24 de març la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, dins el programa general de PALMADONA.
La tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll ha presentat avui aquest esdeveniment. Es tracta d'una marxa de caràcter popular, per a la qual no és obligatori dur bastons, "és una passejada per a fomentar el dret de la dona a l'esport, per la igualtat de gènere". A l'acte han participat representants de les empreses i entitats que col·laboren amb aquesta iniciativa, a les quals Susanna Moll ha agraït el seu esforç perquè "ens ajuden a fer gran aquesta fita per la igualtat entre homes i dones".
Les inscripcions són totalment gratuïtes, es poden fer on line (elitechip.net), o el mateix dia de la prova a Cort, en cas de dorsals disponibles. Les 1.500 primeres persones inscrites rebran com a obsequi un mocador commemoratiu de la marxa, gràcies a la col·laboració de Caixabank. Les persones que arribin al final podran participar a un sorteig amb regals de Trasmediterranea, ciclos Gomila, Bimont Bike Shops, PODOACTIVA, Agrupació Mutua, THB Hotels, Xino's i Viajes Kontiki.
Són patrocinadors d'aquest esdeveniment. Caixabank, Coca Cola, Carrefour, Autovidal SMART, Boxi, Malla, THB Hotels y Mercapalma, amb la col·laboració de la Consellería de Salut del Govern Balear, SAMU 061, el Comité Balear de Marxa Nórdica de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Nordic Walking Palma, Nordic Walking Ciutat, els grups de Hip Hop de la Asociació de Veïns de Sa Indioteria i el voluntariat esportiu del IME.
A més, Moll ha anunciat que l'Ajuntament de Marratxí s'afegeix a aquesta iniciativa per la igualtat i ha convocat a la participació.
La sortida serà des de la plaça de Cort a les 11h, amb tres nivells de distància. Hi ha un itinerari fins a la Platja del Molinar (3,5 km), el segon fins a Sant Joan de Déu/el Carnatge (7 km) i el més llarg fins a Platja de Palma/Palma Aquàrium 11 km. A cadascun dels tres nivells hi haurà un arc d'arribada, amb un punt d'avituallament i d'atenció, amb voluntariat esportiu de l'IME.


Autobús gratuït
Als punts assenyalats, les persones participants poden utilitzar de forma gratuïta l'autobús de l'EMT, de la línia Palma a Platja de Palma i retorn, presentant el seu dorsal de participant. Les línies concertades per tranbordaments seran la 3, 7, 15, 20 i 25.
A l'acte de presentació ha assistit també el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la regidora de Ciutadans Patricia Conrado, i representants de les empreses col·laboradores.
Moll ha explicat que la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, és una activitat oberta a tot tipus de ciutadans i ciutadanes, de totes les edats i les condicions físiques. És especialment adequada per a famílies i grups d'amics, i per tant compleix un dels objectius que es plantegen des de l'IME de l'Ajuntament de Palma. El treball aeròbic propi de la marxa es complementa amb una activitat integral, ja que s'hi treballa de forma global també la part superior del cos (tronc i braços).
El nordic walking és una modalitat esportiva que, a nivell de les Illes Balears, està integrada en la Federació Balear de Muntanyisme. Es caracteritza per ser una activitat accessible per a tothom, molt saludable i amb un component de foment de les relacions socials i la integració de gran importància. A més, no requereix de grans instal·lacions esportives per a practicar-la.

Fecha publicació original: 21 de març de 2019

Data darrera modificació: 21 de març de 2019