Quatre esdeveniments esportius gratuïts al programa Palmadona

Quatre esdeveniments esportius gratuïts al programa Palmadona

Un grup demotociclistes de Princesas del Asfalto han reivindicat visibilitat amb un recorregut des de Son Moix fins a Cort

Palma, 8 de març de 2019.- El vestíbul de Cort ha acollit avui  la presentació dels quatre esdeveniments esportius que s'emmarquen dins el programa Palmadona de dona i Esports, que impulsa l'Institut Municipal de l'Esport fins al 21 d'abril.

 A l'acte han intervingut la responsable de la secció femenina  de la Federació Balear de Piragüisme, Clara Cano; el president de la Federació Balear d'Handbol, Raül Fullana, el president de la Federació Balear de Natació, Vicente Cáceres; i el president del Club Voleibol Ciutat CIDE, Toni Figuera.

Les competicions arrencaran aquest dissabte a les 10 h al parc de la Mar amb el III Trofeu Palmadona de Piragüisme Femení, on s'espera la participació de més d'un centenar de palistes federades, segons ha informat Clara Cano. També estarà obert a esportistes no federades, en un esdeveniment gratuït.Aquest esdeveniment pretén recolzar i visibilitzar les categories femenines d'aquest esport, mostrant una vegada més el talent de les palistes de Balears.

El dia 30 de març, Son Hugo acollirà  les segones Jornades Palmadona de Natació Artística Femenina, un esdeveniment organitzat conjuntament amb la Federació Balear de Natació, amb les qual es pretén posar en valor l'important paper de la dona en aquest esport que tantes campiones ens ha proporcionat i proporciona en qualsevol de les seves disciplines. En aquesta ocasió s'ha triat un esdeveniment participatiu dedicat a la natació artística amb un programa variat que inclou: una jornada de portes obertes amb un taller gratuït d'iniciació i dues exhibicions d'escoletes, clubs i del Grup de Tecnificació Balear.

El segon Trofeu Palmadona d'Handbol Femení es durà a terme el proper 13 d'abril al Poliesportiu Municipal Rudy Fernández, amb una previsió de 200 participants de totes les categories d'handbol femení.

Amb la II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení l'IME tanca la quarta edició del programa Palmadona, que començà el passat 4 de març i que ha programat un total de 15 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l'esport.  Capitanejat pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, aquest esdeveniment tornarà a congregar més de 200 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil dels millors clubs de la nostra comunitat, en diverses jornades que tindran lloc els dies 19 i 20 d'abril al Poliesportiu Municipal de Son Cotoner i al Poliesportiu del CIDE.

A l'acte, hi han assistit també la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; el director General d'Esports, Sergio Rodríguez; la directora de màrqueting de THB Hotels, Margarita Melis; la directora de ventes de Roc Hotels, Mirjana Vidojevic;  l'executiu de vendes d'Agrupació Assegurances, Manuel Alonso, i les esportistes que han participat a la comitiva esportiva del Dia Internacional de la Dona.

Comitiva sobre rodes per la igualtat
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ciclistes i motoristes del Club Pincesas del Asfalto s'han congregat a Son Moix per a engegar un recorregut simbòlic, escortades per la Policia de Palma, pel centre de Palma fins arribar a Cort.
En arribar al Consistori, Gemma del Valle, en representació de Princesas del Asfalto han penjat la bandera Palmadona a la balconada de l'edifici de Cort, on ha estat rebuda pel batle de Palma, Antoni Noguera i per la tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll. La bandera de Palmadona es mantindrà fins el 21 d'abril

El rutòmetre de la comitiva ha estat el següent:

SON MOIX > Camí de la Vileta > Pascual Ribot >Plaza Madrid > Rafael Rodríguez Méndez > Plaza Fortí > Avda. de Portugal > Paseo Mallorca > Jaime III > Plaza del Rey Juan Carlos I > Paseo del Borne > Plaza de la Reina > Conquistador > Cort.

Fecha publicació original: 11 de març de 2019

Data darrera modificació: 11 de març de 2019