La Junta de Govern adjudica la construcció d'un nou camp de rugbi i un camp de futbol 11 amb il·luminació LED al poliesportiu Germans Escalas

rugbi germans escalas

Palma, 5 de març de 2019.- La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat avui l'adjudicació del contracte de les obres per a la construcció de nous espais esportius al poliesportiu Germans Escalas i sistemes d'il·luminació LED, per un import d'1.670.647, 14 euros, a l'empresa AMER e Hijos.

La tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha explicat que aquest pressupost es financia amb pressupost de la Llei de Capitalitat i amb fons propis de l'IME. L'execució de les obres tindrà una durada estimada de vuit mesos aproximadament.

Aquestes obres al poliesportiu Germans Escalas consistiran a la construcció d'un nou camp de rugbi homologat, ubicat a l'actual camp de futbol. Aquest serà el primer camp de rugbi a Espanya en incorporar il·luminació LED. Fins ara, els rugbistes entrenaven a un camp de futbol, que no reunia les condicions necessàries per practicar rugbi.

També s'instal·larà un nou camp de de futbol 11 homologat a la zona actualment ocupada per la pista d'atletisme. Es mantindrà l'actual camp de futbol 7.

A més, les obres inclouen també la creació d'una edificació destinada a vestidors, atenent a les demandes dels clubs usuaris, instal·lació d'enllumenat dels camps amb tecnologia LED i la urbanització, la renovació dels serveis de drenatge i reg de l'àmbit d'actuació i l'adequació de la urbanització afectada.

Fecha publicació original: 7 de març de 2019

Data darrera modificació: 7 de març de 2019