L'IME incorpora il·luminació LED i realitza millores a la pista de Son Roca

PSR

La intervenció ha consistit en la instal·lació de dotze focus led, reparació del paviment i condicionament del sistema elèctric per un import de 4.571 euros

Susanna Moll: "Milloram els espais esportius per tal de garantir la seguretat als usuaris i oferir millors serveis públics amb criteris de sostenibilitat"

Palma, 30 de gener de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha realitzat diferents actuacions de millora a la pista esportiva de Son Roca. Aquesta intervenció ha consistit, concretament, en la instal·lació de dotze focus LED, el condicionament del sistema elèctric i la reparació d'una fissura al paviment de la pista.

La Junta de Govern va adscriure la pista de Son Roca al patrimoni de l'IME el passat 21 de novembre. A partir d'aquest moment es varen iniciar les tasques de millora de la instal·lació. En aquest sentit la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha manifestat la voluntat de "millorar els espais esportius per tal de garantir la seguretat als usuaris i oferir millors serveis públics amb criteris de sostenibilitat".

La inversió total d'aquestes millores ha estat de 4.571 euros, 4.200 euros per la instal·lació dels focus LED i 371 euros per la reparació de la fissura.

Fecha publicació original: 30 de gener de 2019

Data darrera modificació: 30 de gener de 2019