Arriba la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina

pesca

Enguany s'incoropora per primera vegada una prova femenina, el I CMAS Women's Cup Ciutat de Palma
Cort ret homenatge a Rafael Muntaner, gran organitzador de campionats de món i d'Europa

Palma, 23 de gener de 2018. La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; el vicepresident de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques, Guillermo Félix, i el president de la Federació Balear, Joan Mas, han presentat avui al Saló de Plens de l'Ajuntament la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina.

Un total de 130 esportistes de 4 països es donaran cita a la Setmana Màster Ciutat de Palma, que tindrà el Club Nàutic del Portitxol com a port base. La novetat enguany és que per primera vegada hi ha una prova femenina, la I CMAS Women's Cup Ciutat de Palma. La competició començarà demà 24 de gener, fins al 26 de gener, amb un programa de proves integrat pel XVIII Màster Ciutat de Palma, el IV CMAS World Cup i el III Brands World Cup. A més, també tindrà lloc el XIX Open Ciutat de Palma, VIII Memorial Sebastià Carbonell.

Moll ha agraït a l'organització la seva tasca amb el gran nivell esportiu que es registra any rere any. També ha destacat "la incorporació de les dones esportistes per primera a aquesta competició i la promoció de la participació femenina en la pesca submarina", al temps que ha recordat la implicació de l'Ajuntament en l'impuls de l'esport femení, amb el programa Palmadona, i ha posat de relleu la vessant solidària de la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina, a benefici de SOS Mamás.

En aquesta ocasió, Rafael Muntaner, que ha estat 30 anys president de la federació balear, i gran organitzador de campionats del món i europeus de Pesca Submarina, ha estat l'homenatjat. Moll i Mas han coincidit en destacar la seva dilatada trajectòria en l'impuls d'aquest esport, i el vicepresident de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques ha destacat el seu important paper en l'impuls de la fotografia submarina a Espanya. Durant la seva intervenció Rafael Muntaner ha agrait a l'Ajuntament la seva implicació, que ha demanat que es mantengui en el futur.

Fecha publicació original: 23 de gener de 2019

Data darrera modificació: 25 de gener de 2019