l'IME engega una nova edició de Barridiades amb dotze jornades gratuïtes

Barridiades

L'IME presenta la programació del primer trimestre de l'any que arribarà a dotze barris de Palma i que té com objectiu impulsar hàbits saludables

Palma, 11 de gener de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta la nova programació del primer trimestre de Barridiades 2019, que començarà demà al parc de la Convivència, a Son Espanyolet. Aquestes jornades ludico-esportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

Els principals objectius del programa són promocionar i apropar la pràctica esportiva a nins i joves de manera amena i divertida, fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió; així com impulsar els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma.

Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació vial que compta amb la participació de la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Les dotze jornades del programa, que es duran a terme de gener a març, són les següents:

12 de gener. Son Espanyolet. Parc de la Convivència
19 de gener. Can Pastilla. Plaça de Pius IX
26 de gener. El Coll d'en Rabassa. Plaça de l'Església
2 de febrer. El Rafal Nou. Carrer de la Selva
9 de febrer. El Fortí. Plaça de Madrid
16 de febrer. Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
23 de febrer. El Pil·larí Nou. Plaça del Pil·larí Nou
2 de març. Arxiduc. Parc de les Estacions
9 de març. El Camp Redó. Parc de les Fonts
16 de març. Son Gibert. Parc de Son Gibert
23 de març. L'Aranjassa. Plaça de Josep Guasp
30 de març. La Vileta. Plaça de Tarent

Fecha publicació original: 10 de gener de 2019

Data darrera modificació: 15 de gener de 2019