Arrenca la nova programació trimestral de Nordic Walking Saludable

NW Saludable

Les jornades són completament gratuïtes, els participants rebran una camiseta de les jornades, fruita, per cortesia de MercaPalma, i es posa a la seva disposició el préstec de bastons

La primera jornada tindrà lloc demà dissabte al Centre de Salut de l'Escola Graduada

Palma, 11 de gener de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa una nova edició del programa trimestral de Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom que comencen demà dissabte a les 10 h al Centre de Salut de l'Escola Graduada.

El nou programa recull 6 rutes d'iniciació al nordic walking, que tindran lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.

Rutes quinzenals
El programa, que s'iniciarà demà dissabte al Centre de Salut de l'Escola Graduada, recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents centres de salut:

Rutes de gener a març de 2019:
12 de gener CS Escola Graduada
26 de gener CS Son Sardina
9 de febrer CS Can Pastilla
23 febrer CS Emili Darder
16 de març CS Casa del Mar
30 de març CS Son Gotleu

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i fruita per cortesia MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Fecha publicació original: 10 de gener de 2019

Data darrera modificació: 15 de gener de 2019