La mÓgia de la Cursa Infantil de Reis torna al parc de les Estacions el 5 de gener

Cursa reis 2019

La prova obre el calendari esportiu de 2019, Ús completament gratu´ta i comptarÓ amb la participaciˇ de 1000 infants entre 0 i 12 anys

Susanna Moll: "Per alguns infants serÓ la seva primera prova esportiva, un esdeveniment per a recordar i on tots guanyen"

Palma, 28 de desembre de 2018.- La tinenta de batle d'Educaciˇ i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui al vestÝbul de Cort la Cursa Infantil de Reis 2019. La prova, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport, s'emmarca al programa de festes de Nadal de l'Ajuntament de Palma i es durÓ a terme el proper dia 5 de gener a les 12 hores al parc de les Estacions.

Aquesta carrera, que obre el calendari esportiu de 2019, Ús una prova gratu´ta, no competitiva, que comptarÓ amb la participaciˇ de 1000 infants entre 0 i 12 anys. Les inscripcions sˇn gratu´tes i es podran realitzar en lÝnia al web www.sportmaniacsbaleares.com.

Moll ha destacat la importÓncia de la prova per als mÚs petits que tÚ entre d'altres objectius "la promociˇ de l'esport a la infÓncia", tambÚ ha subratllat que a la carrera es premia la participaciˇ, "per alguns infants serÓ la seva primera prova esportiva, un esdeveniment per a recordar i on tots guanyen", ha dit la regidora.

La cursa estÓ destinada a nins i nines fins a 12 anys, que recorreran diferents distÓncies segons les seves categories. Els infants del grup d'iniciaciˇ, de 0 a 3 anys, recorreran una distÓncia de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de 4 i 5 anys correrÓ 400 metres, els infants de 6 i 7 anys cobriran la distÓncia de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV, participaran a la prova de 800 metres.

A les 12 hores s'iniciarÓ la primera prova, amb el grup d'iniciaciˇ, i s'aniran realitzant successivament per categories correlatives d'edat. La sortida i l'arribada de totes les proves seran al parc de les Estacions i el recorregut, degudament senyalitzat, transcorrerÓ pel mateix parc.

Tots els infants rebran una camiseta de regal per la seva participaciˇ, amb la imatge de la cursa, un disseny de l'ilĚlustrador Antonio Fernßndez Coca . En finalitzar la cursa cada participant rebrÓ tambÚ una medalla finisher i una bossa amb un berenar, una botella d'aigua i una peša de fruita.

A la presentaciˇ han participat alumnes de l'Escola Municipal d'Atletisme que han acompanyat a Pepu, la mascota de l'escoleta ASIMA. TambÚ ha assistit la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado; aixÝ com representants de les empreses patrocinadores de l'esdeveniment: el director del centre d'institucions de Caixabank, Hilari LlabrÚs; el president de la Fundaciˇ ASIMA, Francisco Martorell; el coordinador de Cadena Dial, Miguel Vera; l'adjunta a gerŔncia de Mercapalma, Maribel Fullana; el responsable de mÓrqueting de Quely, Llorenš Reus, i el responsable de patrocinis d'Autovidal, Pablo Forner; tots ells donen suport a la prova i fan possible que un any mÚs la mÓgia dels Reis comenci amb aquest esdeveniment esportiu.

Fecha publicaciˇ original: 28 de desembre de 2018

Data darrera modificaciˇ: 28 de desembre de 2018