La instal·lació d'un nou ascensor a les oficines de l'IME garanteix l'accessibilitat a les seves dependències

ascensor IME

Susanna Moll: "L'accessibilitat és una de les prioritats dins la nostra política municipal, des de l'IME treballam per a fer accessibles tots els espais i serveis municipals"

Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per una nova entrada al lateral de l'edifici connectada amb la recepció

Palma, 19 de desembre de 2018.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha instal·lat un ascensor a les seves oficines ubicades a la primera i segona planta del Palau Municipal d'Esports Son Moix. Així l'IME pretén avançar en matèria d'accessibilitat i eliminar entorns "discapacitadors" de manera transversal a tots els espais públics.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; el director general d'Esports, Sergio Rodríguez; el gerent de l'IME, José María González; la directora de Son Moix, Margalida Sastre, el caporal de la instal·lació, Rafael Vaquer, i el Cap de Secció del Servei d'Edificis Municipals de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, Joan Company, han comprovat de primera mà el funcionament de l'elevador que garantirà l'accés a les persones amb mobilitat reduïda a aquest espai, que fins ara era totalment inaccessible.

En aquest sentit Moll ha afirmat que "l'accessibilitat és una de les prioritats dins la nostra política municipal, des de l'IME treballam per a fer accessibles tots els espais i serveis municipals ".

L'ascensor, amb capacitat per a nou persones, té accés directe a les oficines des de l'entrada habilitada al lateral de l'edifici, connectada a la recepció a través de vídeo porter automàtic.
El contracte del projecte, obra, subministrament i instal·lació de l'ascensor es va adjudicar a l'UTE Accynia Ingenieria SL /Peñablasco SL per un import de 172.140 euros.

Fecha publicació original: 19 de desembre de 2018

Data darrera modificació: 19 de desembre de 2018